Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Knežević poručio Roćenu, Lazoviću i Uboviću: Podgorica će nekom biti tijesna ako mi još jednom spomenete majku

Knežević je najavio da će tužiti M-portal koji je objavio da ga je premijer Dritan Abazović upoznao sa tajnim dokumentima Agencije za nacionalnu bezbjednost i u čijem tekstu je navedeno da je ''identifikovani saradnik strane službe''

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević zaprijetio je savjetniku predsjednika Crne Gore Milanu Roćenu, bivšem visokom policijskom funkcioneru Zoranu Lazoviću i biznismenu Ranku Uboviću i njihovim porodicama da će “nekome biti tijesna Podogorica”, ako još jednom pomenu njegovu majku “u njihovim kvazimedijima”.

Knežević je najavio da će tužiti M-portal koji je objavio da ga je premijer Dritan Abazović upoznao sa tajnim dokumentima Agencije za nacionalnu bezbjednost i u čijem tekstu je navedeno da je “identifikovani saradnik strane službe”.

On je to nazvao gnusnom laži i Roćena, Lazovića i Ubovića nazvao vlasnicima M-portala.

“U dosadašnjem političkom djelovanju navikao sam da primam udarce ne samo od političkih protivnika, već i od kriminalno bezbjednosnog šljama, koji je umislio da je jači od države, i da će kroz ovakve i slične spinove pokušati da me kriminalizuje i dodatno ugrozi moju bezbjednost. Jasno mi je da sam otvorio mnoge osjetljive bezbjednosne teme, u kojima je više nego uočljiva sprega mafije i države, i da mi mafija i djelovi mafijaške države ovakvim tekstovima šalju prijeteće poruke. I to nije sporno, jer mafija radi jedino što zna, ali bi trebalo da su dosad naučili da im se neću ni milimetar pomjeriti”, poručio je Knežević.

Naveo je da nema namjeru da oprosti spominjanje njegove majke.

“Jer, ukoliko to još jednom učine, nekome od nas će biti tijesna Podgorica, i to nije prijetnja već obećanje. Jednom smo, kao porodica, oprostili hapšenje majke i demoliranje naše porodične kuće, ali sad treba dobro da znaju da više opraštanja nema. Moja majka nije javna ličnost, nikog nije ubila, ničiji leš njje spalila, niti ga je samljela, nije ukrala ništa od države, nema građevinsku mehanizaciju, ne švercuje drogu ni cigarete, niti ima dva miliona evra ušteđevine da mi plati kauciju ako budem uhapšen. A to, što su djelovi tužilaštva i policije nesposobni i uplašeni da se uhvate u koštac sa kriminalno bezbjednosno političkom hobotnicom, mene ne obavezuje da ćutim kao što to oni čine. Takođe obavještavam javnost da ću cjelokupan iznos, koji na sudu budem dobio od M-portala, uplatiti u humanitarne svrhe”, zaključio je Knežević.

M-portal je nastavio praksu tabloida Aktuelno i objavljuje anonimna pisma potpisana sa “Profesionalac” u kojima se uglavnom bave dešavanjima unutar Agencije za nacionalnu bezbjednost.

Tabloid Aktuelno je objavio dvadesetak “pisama” gdje je autorstvo pripisano pseudonimu “Profesionalac”, uz objašnjenje da se tako potpisuje iz “objektivnih razloga”, a da je ime i prezime poznato uredništvu. Međutim, nakon što je tadašnji direktor ANB Dejan Vukšić podnio prijavu tužilaštvu jer su u tekstovima otkrivani identiteti službenika ANB, urednik Aktuelno Balša Knežević je kazao da tužiocima nije mogao otkriti identitet “Profesionalca”, “jer ne zna ko je ta osoba”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
06.12.2022-12:47 12:47

Milance neka ti te priče. A što si se sastajao po PG sa ljudima iz klanova to nikom nista. Kraljevo i rodjak ti je veza. Savi se malo, zelen si ti još.

RIR
06.12.2022-15:56 15:56

OLOŠ – kakvi saradnik -ŠPIJUN !
obavijestavac radi u korist svoje zemlje /CG/
a špijun radi protiv svoje zemlje /CG/
to je prava definicija …stvari su potpuno jasne …

Tara
06.12.2022-17:25 17:25

Milan je poznati srbijanski-i Putinov spiun..za njega i Mandica..Vucko je slao vladin avion za PG..to dovoljno govori..da je on teski spiun i antidrzavnik..Sto se tice njegove majke..treba..da je ostavite na miru..jer svako dijete voli majku..bez obzira..na sve..majka je majka..

Trile
07.12.2022-09:40 09:40

E jadna je majka koja ima takvog potomka, da je znala pa da je abortirala, mala šala.

COL
04.01.2023-17:48 17:48

Ne znam što se ljuti kad ima baš lijepu glavu…