Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević pita Sekulovića i Brđanina: Da li ste učestvovali u puzajućem državnom udaru?

On je dodao da ako je tačan policijski izvještaj u vezi događaja na Cetinjju, onda je trebalo uhapsiti najmanje trideset ljudi

Predsjednik i član Odbora za bezbjednost Milan Knežević je pitao opoziciju šta bi se desilo 16. oktobra 2016. da je DF uradio ispred Skupštine nešto slično onome što je bilo na Cetinju.

On je podsjetio na ranija dešavanja i proteste koje je organizovao DF a na kojima je bilo “prekomjerne” upotrebe sile.

“Da li ste vi išta uradili prema licima koja su imali naoražanje i da su htjeli to naoružanje da upotrijebi i da li je Tužilaštvo nešto uradilo po tom pitanju”, upitao je Knežević Abazović.

On je dodao da ako je tačan policijski izvještaj u vezi događaja na Cetinjju, onda je trebalo uhapsiti najmanje trideset ljudi.

“Kako je moguće kad se postave barkiade da tuda uđe Predsjednik države i Specijalni državni tužilac, a da mi iz Fronda ne možemo da prođemo. Šta je to udruživanje u kriminalnu organizaciju”, upitao je Knežević.

On je pitao Sekulovića i Abazovića da li su oni učesnici “puzajućeg državnom udaru” odbijajući naređenje premijera Krivokapića.

“Ili ćemo da se dogovorimo ili ćemo da idemo na izbore. Ne postoji drugo rješenje. Ovo da vam odgovorim, onako, od šponde”, rekao je Knežević.

On je takođe pitao ko je komandovao policijom u toku 4. i 5. septembra, da li je Krivokapić naredio Brđaninu da uhapsi Veselina Veljovića, te zašto Specijalno tužilaštvo nije radilo oko slučaja Veljović već je to radilo ODT.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve