Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: Of-šor patrijarh Željko Ivanović od nas Srba sa periferije uzeo je pola miliona eura za kampanju!

"Nećemo dozvoliti neformalnim centrima moći  koji su djelovali iz opozicione sijenke, a imali su poslovne aranžmane sa prvom familijom da nam sastavljaju vladu. Tu mislim na of-šor patrijarha Željka Ivanovića i vlasnika koncerna Vijesti koji je izrazio sumnju da će DF da izda i da ruku spasa Milu Đukanoviću", rekao je Knežević

Predsjednik DNP-a i poslanik DF-a Milan Knežević kazao je na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine da je koalicija “Za budućnost Crne Gore” suvlasniku Vijesti Željku Ivanoviću dala pola miliona eura za ovu izbornu kampanju.

Knežević optužio Ivanovića da je “prvi milion ukrao od predsjednika Mila Đukanovića”.

“Nećemo dozvoliti neformalnim centrima moći  koji su djelovali iz opozicione sjenke, a imali su poslovne aranžmane sa prvom familijom da nam sastavljaju vladu. Tu mislim na of-šor patrijarha Željka Ivanovića i vlasnika koncerna Vijesti koji je izrazio sumnju da će DF da izda i da ruku spasa Milu Đukanoviću”, rekao je Knežević.

Lider DNP-a pokazao je sliku Ivanovića sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem a zatim je optužio suvlasnika Vijesti da je “stekao prvi milion tako što ga je ukrao od Đukanovića”.

“A nas sumnjiči da ćemo izdati, nas koji smo bili 30 godina protiv Đukanovića. Mi saopštavamo Željku Ivanoviću koji trenutno pregovara sa Željkom Mitrovićem da mu proda TV Vijesti za 13 miliona eura i  koji je od nas Srba sa periferije koji smrde na pipun i lubenicu uzeo 500.000 eura za ovu kampanju da mi nećemo izdati”, rekao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Wow
23.09.2020-13:12 13:12

500k

Lijepoooo…