Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević odgovorio Kaluđerović: Osuđujem svaki vid prijetnji i kvalifikacija, pristajem na TV duel sa Jokovićem

''Vjerovatno si zaboravila kako si sa jednim sad već bivšim funkcionerom SNP-a dan pred moj odlazak u zatvor molila da ti obezbijedim odbornički mandat u Skupštini GO Golubovci, žaleći se biranim riječima na Vladimira Jokovića i Dragoslava Šćekića kako žele da te marginalizuju jer podržavaš Snežanu Jonicu'', kazao je Knežević u reagovanju objavljenom na Facebook profilu Demokratskog fronta

Lider Demokratske narodne partije i jedan od čelnika Demokratskog fronta, Milan Knežević, odgovorio je funkcionerki Socijalističke narodne partije Slađani Kaluđerović, da je on pogrešna adresa zbog vrijeđanja na društvenim mrežama jer, kako kaže, nema veze sa tim. On je Kaluđerović poručio da osuđuje svaki vid prijetnji i kvalifikacija.

A što je najvažnije, s tim nemam nikakve veze. Trebalo bi to da znaš, ili da makar pitaš nekog starijeg, jer sam tvojoj porodici samo činio dobro, a i sjutra bih to ponovo učinio. Ukoliko mi ne vjeruješ, pozivam te da koliko danas podneseš prijavu protiv mene i neka nadležni organi utvrde ko govori istinu. Uostalom, mogla si sve ovo provjeriti jednim običnim telefonskim pozivom, kao što si me dosad zvala nebrojeno puta kad ti je nešto trebalo. Kao što ste me porodično zvali da vam zaposlim sestru u tadašnjoj firmi mog brata, što sam i učinio, kako bih kasnije intervenisao za njen ugovor o preuzimanju u Agenciji za elektronske medije gdje i sad radi. Vjerovatno si zaboravila kako si sa jednim sad već bivšim funkcionerom SNP-a dan pred moj odlazak u zatvor molila da ti obezbijedim odbornički mandat u Skupštini GO Golubovci, žaleći se biranim riječima na Vladimira Jokovića i Dragoslava Šćekića kako žele da te marginalizuju jer podržavaš Snežanu Jonicu”, kazao je Knežević u reagovanju objavljenom na Facebook profilu Demokratskog fronta.

Kako dodaje, iz poštovanja prema njenoj porodici i osobi s kojom je bila u društvu, garantovao joj je mandat koji i sad ima, a na isključivu štetu DNP-a.

“A mislim da još imam u telefonu tvoje poruke u kojima me moliš da ti se hitno javim, a kad sam te pozvao molila si me da iskoristim svoj autoritet da tvoja sestra bude izabrana za direktora agencije. Ili treba da te podsjetim kad si me panično zvala da pomognem u liječenju člana tvoje porodice i obezbijedim hitno prisustvo jednog doktora iz Republike Srpske, što sam i učinio. I sad posle svega ovog navedenog, moram da te pitam kako je moguće da i pomisliš da ja nekom dajem instrukcije i naređujem da se raspravlja s tobom na društvenim mrežama”, kazao je Knežević.

On je kazao da njeni otac nije imao nikakve veze sa angažmanom u SNP-u.

“Što se tiče tvog pokojnog oca, uz dužni pijetet prema njemu, moram te demantovati, jer on nije imao nikakve veze s mojim angažmanom u SNP-u, a to možeš provjeriti kod Predraga Bulatovića, a valjda njemu još vjerujete kao porodica, koji me angažovao u Medijskom centru SNP-a prije dvadeset tri godine. Zato te savjetujem da naše mrtve ostavimo da počivaju u miru, i sve što imamo razjasnimo mi živi”, kazao je Knežević.

Knežević je dodao da ako će napredovanje Kaluđerović u SNP-u biti intezivirano nakon, kako ističe, ”brutalnih neistina”, poziva je da nastavi sa tim.

“I neka ti je prosto. Da je neko drugo vrijeme očekivao bi da mi se prijateljski izviniš, i ja bih, ne samo prihvatio izvinjenje, već bih te bratski zagrlio i oprostio sve. Uz svo uvažavanje tvog političkog angažmana, nikad te nisam posmatrao kao faktor od kog zavise neke krupne političke odluke, niti smatram da si kriva za nešto na šta nemaš uticaj. A to tek nema veze s tim što si žena, ali draga Slađana, i muškarci i žene moraju stati iza odluka koje donesu koliko god one bile stresne. U životu i politici ne možeš istovremeno biti “za” i “protiv”, i to neme veze s polom nego s principima. Zato ćeš razumjeti zašto neću prihvatiti TV duel sa tobom, ipak treba politički još mnogo da sazrijevaš kako bi se kvalifikovala za televizijsko nadmetanje sa mnom. Ali sam i te kako spreman na TV duel sa predsjednikom tvoje partije, jer je on jedan od donosilaca ovih antizetskih odluka i vaše koalicije sa Milom Đukanovićem” kaže Knežević.

Knežević smatra da Kaluđerović upravo Vladimir Joković i Dragan Ivanović tjeraju da saopštava nešto u što ni sama ne vjeruje.

“Tako su njih dvojica juče i Danijelu Đurović politički izgoreli jer nemaju hrabrosti da stanu iza svojih odluka.I na kraju, draga Slađana, ja nikad nisam rekao da ću se kandidovati za gradonačelnika Podgorice, ali tvoja partija i kroz tvoje izrečene neistine o meni upravo priznaje da sve ovo radi protiv Zete da se ja ne bih kandidovao. Istovremeni višednevni napadi DPS- a i SNP- a na mene samo potvrđuju da ste u koaliciji, a da sam ja u pravu. Ali jedno bi trebalo da znaš, ne postoji funkcija zbog koje bih trgovao s interesima Zete, a to sam i dokazao, zato me Zećani i poštuju, jer znaju da ih nikad neću izdati. Tebi i tvojoj porodici želim sve najbolje, a Vladimira Jokovića čekam na TV duel”, zaključio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
31.07.2022-23:18 23:18

Pipunu Knezevicu je zao sto ne moze otici na TV duel ..Pala mu je kosa na oci pa mora kod frizera da je skrati