Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Nemamo dovoljno kapaciteta da se izborimo sa kriminalom i korupcijom

Rekao je da je njegov utisak, da, bez obzira na sve ono što je provijavalo na otvorenim sjednicama Odbora, jeste da je čitav bezbjedonosni i društveno-politički kontekst veoma dramatičan

Predsjednik Odbora za bezbjednost Milan Knežević rekao je da su dananašnjoj sjednici prisustvovali premijer Dritan Abazović, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i zamjenik direktora Uprave policije Dejan Knežević.

– Čuli smo veoma dramatične informacije koje se odnose na predmetnu temu, posebno u dijelu šverca cigareta – rekao je Knežević nakon sjednice Odbora.

Rekao je da je njegov utisak, da, bez obzira na sve ono što je provijavalo na otvorenim sjednicama Odbora, jeste da je čitav bezbjedonosni i društveno-politički kontekst veoma dramatičan.

– I ne uliva neko spektakularno povjerenje da imamo dovoljno kapaciteta da se izborimo sa organizovanim kriminalom i švercom – rekao je Knežević.

Knežević smatra da je bitno da se u narednom periodu pokuša uraditi sve “ne bi li se postavili neki zdravije temelje za rad ovih institucija, kako bi rezultati bili adekvatniji i efikasniji”

-Poštujući Zakon o tajnosti podataka ovo je nešto što mogu da saopštim, zbog i da se nadam da ovih sjednica više neće biti sa ovakvom tematikom i da ćemo kao društvo uspjeti da stvorimo legislativu i ambijent koji bi obezbijedio adekvatniju borbu države protiv organizvanog kriminala i korupcije – rekao je Knežević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Minja
16.11.2022-15:50 15:50

Ko o cemu oni o kriminalu i korupciji, DPS u.i M.Djukanovicu.Za promjenu pricajte malo o vasoj izdaji,urusavanju drzave i vasem neznanju.