Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Neću da dajem legitimitet ni Abazoviću ni Krivokapiću u njihovoj borbi za prevlast u bezbjedonosnom sektoru

''Krivokapićeva vlada je mrtva i to je svima jasno. Od dešavanja u Cetinju, DF i ja smo očekivali da Krivokapić povuče određene poteze, a to je da pokrene smjenu ministra unutrašnjih poslova i svih onih za koje je tvrdio da su učestvovali u puzajućem državnom udaru'', naveo je Knežević

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević je saopštio da danas neće prisustvovati sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost, jer, kako kaže, neće da daje legitimitet ni Dritanu Abazoviću ni Zdravku Krivokapiću, u njihovoj borbi za fotelje za prevlast u bezbjedonosnom sektoru.

“Krivokapićeva vlada je mrtva i to je svima jasno. Od dešavanja u Cetinju, DF i ja smo očekivali da Krivokapić povuče određene poteze, a to je da pokrene smjenu ministra unutrašnjih poslova i svih onih za koje je tvrdio da su učestvovali u puzajućem državnom udaru”, naveo je Knežević u video obraćanju dostavljenom medijima.


Prema njegovim riječima, premijer Zdravko Krivokapic je preko portala i društvenih mreža koji su vodili članovi njegove porodice ili njemu bliska lica i preko medijskih spinova, koji nemaju utemeljenja u istini da  DF želi fotelje vodio obračun sa njim.

“Ova vlada je destabilizovana kad je iznevjerena izborna volja građana”, rekao je Knežević između ostalog.

On je rekao da je DF nakon dešavanja na Cetinju pozivao Krivokapića da inicira smjenu Abazovića.

“Tada je Krivokapić govorio da je Dritan njegov brat i da mu vjeruje više nego onima koji su stavili na čelo svoje liste. Kao član Vijeća za nacionalnu sigurnost bio sam protiv imenovanja Abazovića. Upozoravao sam na pogubne reklamerske avanture i Abazovića i Krivokapića, a odnose na borbu sa orginozovanim kriminalom i korupcijom. Kulminiralo je kad je Krivokapić optužio Abazovića da je njegov potpredsjednik povezan sa narko kartelima, a Abazović optužio njega da je povezan sa švercom cigareta. Pozivam Krivokapića i Abazovića da dođu na sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu i odgovore na pitanja za šverc cigareta i narkotika”, poručio je Knežević.

Da vidimo, dodao je Knežević, ko je pokrivitelj šverca narkotika, a ko pokrovitelj šverca cigareta.

“Mi više ne smijemo dozvoliti da Crna Gora bude talac odnosa dvije fotelje. Crna Gora mora da bude iznad svih nas”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JajeKokino
25.01.2022-13:17 13:17

Budalo poremecena ko je stijo da izvrsi državni udar mislis golorki gradjani na Cetnje Vi ste zlo naciunjeli koje cete snosit krivicnu odgovornost za ustolicenje vaseg Cetnickog popa na Cetinje Stigla Od BOGA KAZNA i okupatorske Cetnike ce da poceramo na smece!”