Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Ne treba nam Poaro, inspektori dobili naređenje od Bakovića, a on od Lazovića

Knežević je komentarisao to što je nekoliko službenika Uprave policije privedeno zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe

Lider Demokratske narodne partije (DNP) i poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević komentarisao je to što je nekoliko službenika Uprave policije privedeno zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine.

“Ne treba nam Poaro. Uhapšeni inspektori treba da kažu da su dobili naređenje od Enesa Bakovića, onda kad se uhapsi Enes, on da kaže da je njemu to naredio Zoran Lazović. A onda Zoki, kog ne smiju hapsiti, da kaže ko ga je zvao iz Srbije da se skine zabrana Belivuku. The end”, naveo je Knežević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
bobek
14.10.2021-12:15 12:15

Zoranu Lazovicu je da pusti Belivuka u Crnu Goru naredio onaj koji je preko svojih agentura iz Srpskog korpusa u Crnoj Gori, instalirao i legalizovao teroristicke, zasad batinaske, kriminalne organizacije. To se radi pod okriljem Srpske okupatorske crkve koja je takve SCKG(srpsko-crkvene-kriminalne grupe) dobro utvrdila i razgranala sirom Srbije drzeci Srpski narod pod teroristickim pritiskom a omogucavajuci njihovom tvorcu nesmet6anu diktaturu u Srbiji.. Dakle taj ko je naredio Lazovicu je Vucic.
The End!