Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Navodne veze Spajića i Do Kvona zabrinjavajuće za izborni proces, da se oglase Novović, Kovač i Abazović

Ne želim da ulazim u konstrukcije da li je to pismo istinito ili nije istinito, ali unio je dovoljno uznemiravanja u crnogorsku javnost iako je prošlo nekih sat vremena od kada su se pojavili ti navodi

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” na parlemantarnim izborima, Milan Knežević rekao je da su navodne veze lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića sa Do Kvonom “zabrinjavajuće za čitav izborni proces”.

To je Knežević rekao je u gostovanju na TV Prva da je javnost obaviještena da je Korejanac Do Kvon, koji je prema navodima optužnice oštetio Sjedinjene Američke Države i Južnu Koreju za oko 40 milijardi eura, napisao pismo ministru pravde Marku Kovaču, glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i premijeru Dritanu Abazoviću.

U tom pismu ih je navodno obavijestio o svojim vezama sa bivšim ministrom finansija Milojkom Spajićem.

“To je veoma zabrinjavajuće za čitav izborni proces. Ne želim da ulazim u konstrukcije da li je to pismo istinito ili nije istinito, ali unio je dovoljno uznemiravanja u crnogorsku javnost iako je prošlo nekih sat vremena od kada su se pojavili ti navodi”, dodao je Knežević.

Knežević je pozvao Novovića, Kovača i Abazovića da se oglase i da, kako kaže, eliminišu svake pretpostavke koje bi mogle da ugroze izborni proces koji se približava kraju.

“Jer, ako su tačne spekulacije koje se pominju da je Kvon finansirao Pokret Evropa sad za vrijeme lokalnih izbora, za vrijeme predsjedničkih izbora, evo sad i za vrijeme parlamentarnih izbora da su ostala neka sredstva, treba da se oglasi i Jakov Milatović novoizabrani predsjednik države, jer to je nešto što opterećuje čitav jedan izborni proces koji smo gotovo priveli kraju”, poručio je Knežević.

IzvorTv Prva

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
05.06.2023-21:27 21:27

…tesko je vjerovati ,da moze to jedan Spajki da uradi ; iskren , spasavao CG sa Malim ,ekspert da od nicega poveca plate i penzije ,da nekretnine mu “tovare”a nijesu njegove , /zakleo se državi Srbiji da je njen stanovnik/ a zajebao ga advokat on voli iznad svega CG , on sanja da napravi 4 trake od HN do UL i sjever preporodi…ON ZNA TO JEDINI KAKO ali pametno ne prica da mu to neko ne preuzme…Da je to Korejanka pa da pane sumnja da je nesto imao sa “kriptovalutama”daslo bi u obzir ,jer on nije bio probirljiv pogotovo za… Pročitaj više »