Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: Najbolje sačekati novu dojavu u kojoj će biti potpisan Vučić, da bi otpočeli marš na Beograd

Prema njegovim riječima, inicijatore i podstrekivače ove dojave trebalo bi potražiti među političkim i parapolitičkim ekstremističkim organizacijama koje od nasilnika prave heroje i pozivaju na moj linč

Upravo sam informisan da je dojava o podmetnutoj bombi u Višem sudu stigla sa lažnog imejl naloga koji je glasio na moje ime i prezime, saopštio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

“Nakon orkestriranih napada preko portala, poziva na društvenim mrežama da budem linčovan, i ne čudi ono što mi se jučerašnji napad na golubovačkom aerodromu, a još manje današnja dojava o bombi s mojim imenom i prezimenom”, kaže Knežević.

Prema njegovim riječima, inicijatore i podstrekivače ove dojave trebalo bi potražiti među političkim i parapolitičkim ekstremističkim organizacijama koje od nasilnika prave heroje i pozivaju na moj linč.

“Ali pošto će oni odmah zaprijetiti maršom na Podgoricu, najbolje sačekati neku novu dojavu u kojoj će biti potpisan Aleksandar Vučić, da bi otpočeli marš na Beograd”, poručio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
08.12.2022-19:00 19:00

…ovo je odgovor “ozbiljnog” politicara ,
Prvo sve laže o incidentu koji su njegovi iscenirali a sad zasmijava budale slicne sebi…što ocekivati ,ovako je zasmijavao u Opstinskom Parlametu PG-to je stil politicar”zdelan u NK Sveuciliste-kat.za srbski jezik…/rasadnik četnika/

BobZeković
08.12.2022-19:23 19:23

Pipune, tvojom poslednjim gadlukom, kad si nedužne Gardaševiće izložio stravičnim mukama, potpuno si se otkro kao patološki lažov i spletkaroš. Podsjetiću te kakve si samo gadne smicalice postavljao gradonačelniku Vukoviću kroz Zetu, počev od bilborda, Igrališta i sl, pa do organizovanja nasilničkih grupa ZEĆANA u vezi sa sprečavanjem izgradnje kolektora u blizini Botuna. Za očekivati je da je ovaj lažni e-mail, sa kojeg je poslata dojava o bombi u Sudu, takođe tvoja majstorija, jer ti osim podlosti nikad ništa nijesi u životu DRUGO radio. A što se tiće tvojega linča, ne brini. Ti si toliko prezren među građanima Crne Gore,… Pročitaj više »