Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Nadam se da Pajović neće tužiti Demokrate za plagijat

Knežević je u reagovanju na posljednje saopštenje Demokrata istakao da on, za razliku od rukovodstva te partije koje, kako je naglasio, najviše voli da funkcioniše s leđa u čoporu i po mrklom mraku, svoje stavove saopštava direktno i s punim imenom i prezimenom

Spreman sam da potpišem sve što su Demokrate izjavile za mene pod uslovom da kažu Aivu Oravu da je lažov, a ukoliko mu to ne kažu – onda su oni posljednja Pozitivna Crna Gora i samo se nadam da ih Darko Pajović neće tužiti za plagijat, poručio je danas jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

Milan Knežević

Knežević je u reagovanju na posljednje saopštenje Demokrata istakao da on, za razliku od rukovodstva te partije koje, kako je naglasio, najviše voli da funkcioniše s leđa u čoporu i po mrklom mraku, svoje stavove saopštava direktno i s punim imenom i prezimenom.

“Zato ih obavještavam da sam spreman da potpišem sve što su izjavili za mene pod jednim uslovom – da kažu Aivu Oravu da je lažov i da je slagao kada nam je saopštio da su se Demokrate i DPS dogovorile, i usaglasile tekst amandmana, koje je formalno predložio Boris Bogdanović, a branio ih Željko Aprcović“, naveo je Knežević.

Pojašnjava da su sve što znaju o tajnom dogovoru Demokrata i DPS-a čuli i saznali od ambasadora Evropske komisije.

“Zato smatram vrlo logičnim da Demokrate, umjesto što polemišu sa mnom, saopšte samo jednu rečenicu Aivu Oravu, a to je da je lažov. Ukoliko to urade, spreman sam odmah da priznam da sam „prvi galamdžija Mila Đukanovića“, za čije interese sam već galamio iz zatvora u Spužu četiri mjeseca a, pošto sam to veoma dobro činio, on pokušava da mi obezbijedi nastavak “galamljenja” i sljedećih pet godina u ZIKS-u”, naglasio je Knežević.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve