Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Krivokapiću, više niste premijer

Kazao je da je i da je on jedan od krivaca jer je prihvatio Krivokapića kao mandatara

Poslanik Demokratskog frona Milan Knežević kazao je danas u Skupštini da je pitanje smjene ministra Vladimira Leposavića pitanje povjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

Kazao je da je i da je on jedan od krivaca jer je prihvatio Krivokapića kao mandatara.

– Neka mi oproste oni kojima sam garantovao da nećemo izdati principe oko kojih ćemo se okupili. Nismo glasali za sporazum Krivokapić-Bečić-Abazović i mogu da ga okače mačku o rep. Po njemu ja moram da pristanem da nisam Srbin, da nema Temeljnog ugovora sa SPC, treba da priznam UČK tvorevinu Kosovo…

– Ako sjutra budete smijenili Leposavića sa DPS-om vi više niste premijer, ukoliko ga ne budete smijenili vi više niste premijer. Ovo više nije pitanje Leposavića već povjerenja Vladi, a nažalost čini mi se da ste dobili garanciju DPS da će biti smijenjen – rekao je Knežević.

On je kazao da su današnja dešavanja najbolji pokazatelj na koji su upozoravali u septembru – da se dešava veleizdaja srpskog naroda.

Knežević je kazao da ljudi koji su iznevjereni “vrlo brzo mogu uzeti loptu” i oduzeti mogućnost Krivokapiću “da igra”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suad
16.06.2021-21:44 21:44

Kad bi se ti pitao vas narod nije birao i nemate pravo nista da se pitate dok god ova vlada postoji idi u RUSIJU i ne vracaj nam se vise!

Ha20
16.06.2021-22:08 22:08

Pogledajte na Yiutube kako se pipun napreze i podsjeca na malu djecu koja se naprezu kada sjede na nosi. Da je jadnik nastavio sa govorom jos samo dvije minute poceo bi zagarantovano da pjeni od muke………………

Nikola
17.06.2021-00:46 00:46

Ooooooooo pipuneeeeeeee…..GAME IS OVER!

Baka
17.06.2021-06:50 06:50

Ludi jer ne smije da trazi provjeri povjerenja.