Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Krivokapić da zakaže sjednicu Vijeća da bi tražili da Katnić uhapsi Veljovića

Veljović je između ostalog u kolumni napisao da je dužnost svih građana Cetinja i ostalih građana Crne Gore da u prvim danima septembra budu na Cetinju kada se očekuje ustoličavanje Joanikija za mitropolita crnogorsko primorskog

Kolumna Veselina Veljovića izazvala je brojne reakcije aktuelne vlasti, a v.d. vrhovnog državnog tužioca Dražen Burić traži da se preispita da li u stavovima savjetnika predsjednika države ima elemenata krivičnog djela.

Tim povodom oglasio se i predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević koji traži od premijera Zdravka Krivokapića da sazove hitnu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost na kojoj bi zatražili od Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da uhapsi Veljovića “zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i najave građaanskih sukoba”.

Veljović je između ostalog u kolumni napisao da je dužnost svih građana Cetinja i ostalih građana Crne Gore da u prvim danima septembra budu na Cetinju kada se očekuje ustoličavanje Joanikija za mitropolita crnogorsko primorskog.

“Pravo na mirno i dostojanstveno okupljanje je Ustavom i zakonima zagarantovano. Aktuelno stanje zahtijeva širi društveni odgovor”, napisao je Veljović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Djuro
15.08.2021-20:52 20:52

Ti izdajnice ti si trebo biti zatvoreno davno ti I tvoj hrabri uhvatila vas panika radi jedne izjave sa vama samo treba ovako zboriti pipun drzi se

djidja
15.08.2021-20:56 20:56

Kad je vojvoda Mandić prijetio otkopavanjem oružja nisi tako pričao.