Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: Kome se ratuje neka regrutuje svoju djecu, Đurović da ne glasa za slanje crnogorskih vojnika

Savjet za odbranu i bezbjednost razmatraće danas predloge Ministrastva odbrane o upućivanju jedinica Vojske Crne Gore (VCG) u sastav snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević pozvao je predsjednicu Skupštine Danijelu Đurović da na sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost ne glasa za, kako je rekao, slanja crnogorskih vojnika u krizna područja na istoku Evrope.

Savjet za odbranu i bezbjednost razmatraće danas predloge Ministrastva odbrane o upućivanju jedinica Vojske Crne Gore (VCG) u sastav snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize.

Na sjednici Savjeta, kojom će predsjedavati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, biće utvrđena nacionalna ograničenja pripadnika VCG za vrijeme angažovanja u sastavu snaga Sjevernoatlantskog saveza za sprovođenje aktivnosti odgovora na krize.

– Pozivam Danijelu Đurović da danas na Savjetu za bezbjednost ne glasa za slanje naših vojnika u krizna područja na istoku Evrope. Kome se ratuje i gine u tuđim ratovima, neka regrutuje svoju djecu”, napisao je Knežević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
12.05.2022-13:41 13:41

Sta god pricao o CG nijesi neprijatelj CRNOGORACA -ka one CETNICKE SPLACINE DEMOKRATE- DA PSIHICKO BOLESNO MRZE CRNOGORCE!!

Ha20
12.05.2022-16:50 16:50

Pipune ne razumijem zasto izigravas nekakvog neobavjestenog klovna. Mi kao NATO clanica moramo da se usaglasavamo sa njihovim stavovima i vrsiti obaveze koje se od nas traze u skladu sa tim. da su kojim slucajem nasi vojnici poslati u neku srpsku ili rusku misiju onda sigurno nebi reagovao na isti nacin i solio pamet bilo kome.