Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: Interpelacija Injac i Krivokapića ako se pošalju vojnici na Kosovo

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević kazao je da Demokratski front (DF) neće podržati odlazak crnogorskih vojnika na Kosovo i da će se, ukoliko budu donijeli takvu odluku, s interpelacijom suočiti ministarka odbrane Olivera Injac i premijer Zdravko Krivokapić

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević kazao je da Demokratski front (DF) neće podržati odlazak crnogorskih vojnika na Kosovo i da će se, ukoliko budu donijeli takvu odluku, s interpelacijom suočiti ministarka odbrane Olivera Injac i premijer Zdravko Krivokapić.

Injac je prije toga pojasnila da je stupanjem na dužnost zatekla predlog koji je išao prema Savjetu za odbranu i bezbjednost za učešće u misiji KFOR-a.

Kazala je da se na prvom sastanku Savjeta 19.januara nije raspravljalo o tom predlogu iz više razloga, a neki od njih su da nije usvojen ni program ni budžet.

Injac je kazala da su trenutno dva mjesta u misiji, od kojih je jedno profesionalno vojno lice, a drugo je civil.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
07.05.2021-20:35 20:35

Ako zelite da nastavite budete clanica NATO pakta onda ne mozete da se ponasate kao da je Crna Gora srbijanska provincija i da stvarate neke nove zakone i odluke koje se suprostavljaju zakonima alijanse. Hvala na paznji.