Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Funkcioneri DF-a sinoć bili kod mitropolita, nećemo odustati

Funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je danas u Skupštini da se srpski narod nalazi na ivici egzistencije i da je diskriminisan. Takođe je istakao da je dostavio medijima bliskim tom političkom savezu, IN4S i Borba, fotografije na kojima se navodno vidi osoba sa silikonskom maskom u blizini njegove kuće u Zeti

Funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je danas u Skupštini da se srpski narod nalazi na ivici egzistencije i da je diskriminisan.

“Vladiku Joanikija su stavili u ravan sa starletom Sorajom…”, kazao je on i otkrio da su Andrija Mandić, Slaven Radunović, Nebojša Medojević i Predrag Bulatović sinoć bili kod mitropolita SPC Amfilohija u Cetinjskom manastiru.

“I saopštili mu da mi nećemo izdati i da nećemo odustati, i zbog toga ovih dana i dobijamo razne prijetnje, kao što sam i ja dobio prijetnju da se priprema atentat na mene i niko od nadženih me nije pozvao na informativni razgovor da sasluša moja saznanja”, kazao je Knežević.

“Odlučili smo da se branimo kao porodica i kao bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima ovog nauma – glavu za glavu”, rekao je Knežević, dodajući da to nije nikakva prijetnja nego obećanje, na šta je potredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu rekao:

“Vidim da u te stvari vjerujete, onda je to po meni veoma zabrinjavajuće”, rekao je Nimanbegu.

“Imam konretna saznanja i informacije, niko nije našao za shodno da to provjeri. Samo saopštavam da mi nije potrebna nikakva zaštita, mi ćemo se braniti kao porodica i da će ići glava za glavu”, kazao je Knežević.

“Instituije će siguran sam raditi dobro svoj posao”, rekao je na to Nimanbegu.

Poslanik Knežević je kazao da su ti portali objavili fotografiju, a da je potom policija pozvala urednike ovih portala da otkriju odakle su je nabavili.

“Da bih poštedio policiju novih represivnih egzibicija, antiustavnih i antizakonitih, da ponovo hapse novinare i odvode ih u betonjerku, saopštavam da sam ja dostavio fotografiju”, kazao je Knežević.

“Sve što vam je nejasno dođite kod mene”, rekao je Knežević.

Poslanik DF-a kazao je da je dostavio medijima bliskim tom političkom savezu, IN4S i Borba, fotografije na kojima se navodno vidi osoba sa silikonskom maskom u blizini njegove kuće u Zeti.

Foto: In4s.net

Knežević je ranije kazao da su pojedini regionalni mediji objavili da se spremao atentat na njega i tražio dozvolu da on i njegovo obezbjeđenje nose oružje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve