Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: Došlo do potpunog usklađivanja tužilačkih zakona, prihvatili smo predlog EK i Abazovića

Lider Milan Knežević kazao je nakon sastanka parlamentarne većine da je došlo do potpunog usklađivanja tužilačkih zakona

Lider Nove srpske demokratije Milan Knežević kazao je nakon sastanka parlamentarne većine da je došlo do potpunog usklađivanja tužilačkih zakona. On je kazao da je Demokratski front prihvatio prijedlog Evropske komisije i vicepremijera Dritana Abazovića koji korespondira sa preporukama kojima bi se, kako je rekao, utvrdile nadležnosti tužilaca.

“Vjerujem da ćemo sjutra uz neke sitne popravke i pravna definisanja predlog zakona pustiti u proceduru i da se krajem aprila ili početkom maja izjasnimo o tim predlozima u Skupštini”, rekao je on.

Knežević je istakao da će se prema predlogu budžeta će odrediti tako što će ukazati na neke “falinke” kako bi budžet bio bolji, jer žele budžet koji će biti po mjeri njenih građana.

On je, komentarišući tvrdnju premijera Zdravka Krivokapića da savjetnik predsjednika, Veselin Veljović da stoji iza komitskih okupljanja, rekao je da premijer treba da podnese prijavu.

“Ako on to ne uradi onda treba glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. Imaju dovoljno dokaza i činjenica da Veljović bude odmah uhapšen i procesuiran. Valjalo bi i da premijer što prije zakaže sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Očigledno je da niko u institucionalnom smislu ne može da upre pstom ni u Veselina Veljovića, ni Zorana Lazovića, ni Mila Đukanovića“, kazao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pipipipiii
11.04.2021-22:12 22:12

Knezevicu nekasi sa Rahman Morinom prihvatio prijedlog Evropske komisije i vicepremijera Rahman Morine koji korespondira sa preporukama kojima bi se, kako je rekao, utvrdile nadležnosti tužilaca.!EEEEEE kako se lijepo u kolo uhvatiste !Poludjet ce te od komitskih okupljanja,i akobogda oslobodit cemo mi Cijelu CG od cetnicke okupatorske vlade!

paja
11.04.2021-22:36 22:36

Kakva prijetnja Crnogorcima “Usvajanjem pomenutih zakona, pravda će u Crnu Goru stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće”,50% onih Kriminalaca -Crnogoraca i Manjina poručio je Krivokapić na Tviteru. Prijetnja nam ne odgovara nas ne plasi nista nastavljamo da okupatora poceramo odakle je i dosao sve do slobode!