Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: “Da li je tačno da je Željko Ivanović tražio da uđe u Zadrugu da miri Kristijana i Staniju”?

Da li je tačno da je Željko Ivanović tražio od Željka Mitrovića 13 miliona eura da mu proda TV Vijesti  i da uđe u Zadrugu kako bi razdvajao Kristijana i Staniju - pitao je Knežević

Predsjednik DNP Milan Knežević kazao je da se posle 30. avgusta nije desilo ništa apokalitično.

Željko Ivanović, -“Goveče” -tako ga u svom dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize (esej o montenegrinskom zlu) zovu autori Marko Vešović i Šeki Radončić

-Teritorijalna nezavisnost i integritet su neupitni i branićemo je sto puta snažnije nego što ste je branili vi. Problem je što kad god ste branili Crnu Goru, branili ste vaše interese, jedan feud – rekao je on.

Vladu, kako je rekao, “neće sastavljati u kafani, uz svo uvažavanje gospodina Andrije Popovića, niti u bazilikama, džamijama, niti u bazenu, što je njegovo prirodno okruženje”

-Vladu neće sastavljati ni koncern Vijesti, ni oni koji su i prije današnjeg saziva pokušali da od Srba naprave remetilački faktor. Niko neka ne brine da će Srbi đavolisati Crnu Goru. A što se tiče novinarskih komentara, ja sam obavezan da pitam Željka Ivanovića da li je tačno da je od ove srpsko – čestničke firme Mtel, njegov koncern dobio za dvije godine milion i 700.000 eura. Da li su to prljave, sprske pare kojima želimo da srušimo Crnu Goru. Da li je tačno da je Željko Ivanović tražio od Željka Mitrovića 13 miliona eura da mu proda TV Vijesti  i da uđe u Zadrugu kako bi razdvajao Kristijana i Staniju – pitao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve