Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević čestitao Ibrahimoviću: Nudimo iskrenu ruku saradnje

Lider DNP-a podržava stav Ibrahimovića da ''bez stabilne Bošnjačke stranke nema ni stabilne Crne Gore''

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP), Milan Knežević uputio je čestitke Ervinu Ibrahimoviću povodom izbora za novog predsjednika Bošnjačke stranke.

Knežević je kazao da je uvjeren da je bošnjački nacionalni korpus u Ibrahimoviću dobio istinskog lidera.

“Vjerujem da će Ibrahimović uspješno predvoditi BS vodeći računa o kontinuitetu stava da je Crna Gora zajednička kuća njenih građana svih vjera i nacija na dobrobit naše zemlje na putu ka Evropi, koja prati demokratske iskorake svih njenih potencijalnih članica”, naveo je Knežević.

Kako je saopšteno iz DNP-a, uz čestitke Ervinu Ibrahimoviću na izboru za lidera Bošnjačke stranke, Knežević nudi iskrenu ruku saradnje, napominjući da su Ibrahimovića, u dobroj namjeri, povodom dogovora o nacionalnom pomirenju, već pozivali na dijalog on i Andrija Mandić.

“Lider DNP-a podržava stav Ibrahimovića i sa jučerašnjeg Četvrtog kongresa BS-a da “bez stabilne Bošnjačke stranke nema ni stabilne Crne Gore”, i upućuje čestitke i novoizabranim članovima Glavnog odbora BS-a”, zaključeno je u saopštenju DNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ENISA
14.06.2021-11:01 11:01

Knezevicu -Abazovicu-Becicu nista ne vjeruj!! Idimo zajedno protiv ova dva barbarina i pomirit Narode znas da moramo zajedno sa nasom djecom zivjet bratski neko mora bit sa vecinskom CG!