Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klub poslanika DPS: Združenim napadom na poslanika Boškovića prikrivaju se nepočinstva aktuelne ministarke odbrane

Sve ukazuje, navode iz Kluba poslanika DPS, da ove združene snage djeluju za ''tuđe interese'' kao što je to bilo i prije tačno mjesec dana na Cetinju.

Lansiranje izmišljotina i prijava protiv Predraga Boškovića služi da se zamaskira izostanak rezultata u Ministarstvu odbrane kao i da se skrene pažnja sa suštine: da je rukovodstvo ovog resora najgrublje zloupotrijebilo službeni položaj 5. septembra na Cetinju, saopštili su iz Kluba poslanika Demokratske partije socijalista.

Prema njihovim riječima, tako se čitava plejada istomišljenika uključila da stane u odbranu ministarke Olivere Injac, u pokušaju da se barem donekle pažnja javnosti preusmjeri na nešto što “nijesu njena nepočinstva”.

“Očigledno je da provladine NVO u namjeri da se dokopaju državnih funkcija, ne biraju sredstva kako bi se preporučili novim vlastima. Da je ova akcija planski i medijski osmišljena, potvrđuje i intervju za opskurno nacionalističko glasilo “In4s”, čija je jedina svrha postojanja omalovažavanje svega što se ne uklapa u “srpski svet” kako se između ostalog zove i jedna od emisija tog “medija””, poručuje se u saopštenju.

Sve ukazuje, navode iz Kluba poslanika DPS, da ove združene snage djeluju za “tuđe interese” kao što je to bilo i prije tačno mjesec dana na Cetinju.

“Poslanik Bošković se ima čime pohvaliti, jer je za vrijeme njegovog mandata naša država postala članica NATO. A čime se ministarka Injac ima pohvaliti sem zahvalice od strane SPC za to što je mimo procedura odobrila upotrebu vojnih letilica, ako ju je uopšte i dobila, ili se tek za nagradu preporučuje”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve