Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Klub poslanika DPS: Pozivamo građane na mir i uzdržanost, a vlast da pokaže svoju odgovornost

''Građanima koji su danas okupljeni na Cetinju poručujemo: čuvajte mir jer je to naša najveća tekovina, a slobodu i hrabrost ste kako kroz vjekove tako i danas dokazali da posjedujete''

Klub poslanika Demokratske partije socijalista poziva sve građane na uzdržanost u ovom izazovnom bezbjednosnom trenutku.

“Molimo sve naše uvažene građane da se uzdrže od bilo kakve vrste nasilja kao i da ne nasijedaju na provokacije uprkos tome što su u cijelu ovu situaciju uvučeni ne svojom već krivicom aktuelne vlasti i njihovih beogradskih mentora.

Mnogo je onih koji bi ovih dana da iz Crne Gore vide vijesti o sukobima, ali to neće dočekati jer znamo da su Crnogorke i Crnogorci, a posebno Cetinjanke i Cetinjani, poznati po mudrosti u najtežim vremenima.

Još jednom apelujemo na predstavnike vlasti čija je odgovornost za sve današnje događaje na Cetinju, da se urazume i adekvatno se odnose prema nastaloj situaciji.

Građanima koji su danas okupljeni na Cetinju poručujemo: čuvajte mir jer je to naša najveća tekovina, a slobodu i hrabrost ste kako kroz vjekove tako i danas dokazali da posjedujete”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
04.09.2021-19:10 19:10

Kako licemjerno, sa jedne strane potpisuju krvoproliće, s druge strane pozivaju na mir i ne nasilje. Da Bog da da vašom djecom bezumnici se igraju ko bi danas sa ovim bravima