Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Klub odbornika Evropski tim za Nikšić: Draškoviću, tu smo, pa se zaleti na svakoga od nas redom, ako ti basta

''Umjesto da Boško Drašković radi na unaprjeđenju poslovanja Sportskog centra, jer, podsjećamo, preduzeće negativno posluje, umjesto da se pozabavi time, što je za vrijeme njegovog mandata, bazen više zatvoren n’o otvoren za posjetioce, on pravi zasjede neistomišljenicima po toaletima nikšićkih lokala''

Da strah lokalnih vlastodržaca od poraza na lokalnim izborima, koji ne mogu izbjeći, kulminira, govori i fizički nasrtaj direktora SC Nikšić Boška Draškovića na predsjednika DPS i Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića.

To je saopšteno iz Kluba odbornika “Evropski tim za Nikšić”.

“Umjesto da Boško Drašković radi na unaprjeđenju poslovanja Sportskog centra, jer, podsjećamo, preduzeće negativno posluje, umjesto da se pozabavi time, što je za vrijeme njegovog mandata, bazen više zatvoren n’o otvoren za posjetioce, on pravi zasjede neistomišljenicima po toaletima nikšićkih lokala. Jasno je da je Drašković primitivac, čije je uličarsko ponašanje, nedostojno funkcionerskog mjesta, ali ostaje da vidimo da li će ga oni koji upravljaju gradom, zbog nasilničkog ponašanja pozvati na odgovornost i smijeniti sa direktorske funkcije ili će ga na istoj ostaviti i time se svrstati među one koji odobravaju i podstiču nasilje u Nikšiću”, naveli su iz Kluba u saopštenju za medije.

N’o, kako kažu, da Draškoviću i svima njemu sličnima “pošaljemo jasnu poruku, šake k sebi, samoproklamovani mangupi i osvjedočeni divljaci”!

“Za kraj da podvučemo, svakodnevno ćemo, svi do jednog, pred licem javnosti razotkrivati koliko je Boško Drašković neznaven i nesposoban da upravlja Sportskim centrom, svakodnevno ćemo pitati gdje je stekao fakultetsku diplomu i podsjećati da je konkurs za direktora SC Nikšić tada raspisan po njegovoj mjeri, jer se istim za direktora nije tražilo radno iskustvo, ali i na to da je svoj politički aktivizam debelo naplatio radnim mjestom u EPCG za svoju suprugu. Zato neka zna da tu smo, u Nikšiću, neka se na svakog od nas pojedinačno zaleti, ako mu basta”, zaključuju iz Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve