Današnja sjednica Skupštine opštine Pljevlja još jednom je pokazala, u najmanju ruku, demagoški pristup opozicionih predstavnika temama od značaja za život građana Pljevalja, saopšteno je iz DPS-a.

“Kao i mnogo puta do sada, neodgovornim i retrogradnim odnosom pokazali su, da je po njima, suština opozicionog djelovanja glasanje protiv svega čak i protiv onoga što i sami predlože. U mnogim kontradiktornostima, prevazišli su sami sebe.

Iako svjesni činjenice da se današnjim odlukama štiti javni interes kroz rješenja vezana za DOO Čistoća i DOO Komunalne usluge kojim bi bili zadovoljni prije svega građani a i zaposleni u preduzećima kao i osnivač, oni su nastavili sa svojim ustaljenim politikanstvom”, navodi se u saopštenju.

Kako je, kako su dodali, predsjednik opštine kao predlagač prihvatio sugestije opozicije i podnio amandman, bilo je logično i očekivano da podrže ono što su sami inicirali.

“Ipak, nemajući ni trunku demokratskog kapaciteta, glasali su protiv onoga što su sami predložili.

No, tu smo đe smo i sa kim smo. Mi odgovorno nastavljamo da radimo na poboljšanju kvaliteta života u Pljevljima a opoziciji ostavljamo da se svađaju sami sa sobom”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

avatar