Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klub odbornika DPS-a Nikšić: Dodatnih 3.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu

Klub odbornika DPS-a Nikšić uplatio je svoje dvomjesečne naknade na žiro račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti

Klub odbornika DPS-a Nikšić uplatio je svoje dvomjesečne naknade na žiro račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Foto: DPS

”Shvatajući ozbiljnost trenutka i napore države Crne Gore i svih njenih institucija u borbi protiv korona virusa, Klub odbornika Demokratske partije socijalista Nikšić, svoje dvomjesečne naknade, uplatiće na jedinstveni žiro račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i borbu protiv koronavirusa. Vjerujući da će iznos od dodatnih 3.000,00€ pomoći u nabavci neophodnog materijala, Klub odbornika Demokratske partije socijalista Nikšić, poziva i druge koji su u mogućnosti da pokažu svoju solidarnost i odgovoran odnos prema građanima Crne Gore i novonastaloj situaciji”, navodi se u saopštenju.

Oni pozovaju sve građane Crne Gore da poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i borbu protiv korona virusa i da se savjesno ponesu i prema sebi i prema drugima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve