Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kljajić: Pozivam sve pametne i mudre žene da se okupimo u borbi za naš zajednički cilj – stvaranje boljih Berana

Ona je istakla da su žene nakon 30. avgusta 2020. godine odlučnije, prosperitetnije i motivisanije da odbrane svijetlu evropsku, multinacionalnu, antifašističku i sekularnu Crnu Goru

U sklopu predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u našem gradu, izborna lista “Da, za Berane i Crnu Goru” održala je tribinu posvećenu statusu i poziciji žena, kako u Beranama tako i generalno u crnogorskom društvu, saopšteno je iz DPS-a.

Nositeljka liste i poslanica dr Lidija Kljajić ocijenila je da koliko god da se aktuelna lokalna vlast trudila, grad je bio sve gori i zapušteniji, te konstatovala da će trebati decenije da se Berane vrate na ono stanje koje je bilo prije osam godina, i kakvo je ostavila vlast čiji je dio bio DPS.

„Moramo zajedno sačuvati Berane, jer ovdje žive i rastu naša djeca, kako bismo spriječili njihov odlazak i omogućili im kvalitetniji život u svom rodnom gradu“, saopštila je Kljajić.

Ona je istakla da su žene nakon 30. avgusta 2020. godine odlučnije, prosperitetnije i motivisanije da odbrane svijetlu evropsku, multinacionalnu, antifašističku i sekularnu Crnu Goru.

„Nije nam lako u Beranama i zato sve ovo radimo, kako bismo stvorili bolju budućnost. Zbog toga i pozivam da okupimo sve pametne i mudre žene u borbi za naš zajednički cilj – stvaranje boljih Berana“, zaključila je nositeljka liste „Da, za Berane i Crnu Goru“.

Predsjednica Alijanse žena DPS Berane, Milijana Vučeljić Golubović, je ukazala da u proteklih osam godina u Beranama nije došlo do održivog ekonomskog razvoja, da postojeće stanje ne zadovoljava potrebe sadašnjice, te da time nijesu ni stvoreni preduslovi da buduće generacije zadovolje svoje potrebe.

„Pobjeda koalicije DPS – SD – BS – LP ne može biti samo naša želja, već imperativ. Ne zbog želje za vlašću i foteljama nego zbog naših sugrađanki i sugrađana, jer Berane nakon osam godina aktuelne vlasti nema obrise grada, niti je život ni nalik životima građana u drugim gradovima Crne Gore“, zakljućila je Milijana Vučeljić Golubović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve