Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Klikovac: URA nastavlja sa devastacijom države, ali su se sjetili da su nekada bili i zelena partija

Kako navodi, ne može reći da su iznenađeni potrebom da nekom senzacionalističkom propagandom pokušaju skrenuti pogled sa zlodjela kojima izlažu i građane i državu

Zauzeti devastacijom države, Građanski pokret URA je ipak našla vremena da pokuša da kreira ambijent navodne devastacije Ljubovića, saopštio je član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Andrija Klikovac.

Kako navodi, ne može reći da su iznenađeni potrebom da nekom senzacionalističkom propagandom pokušaju skrenuti pogled sa zlodjela kojima izlažu i građane i državu.

“Dakle, gospodo iz URA, udruženi sa koalicionim i medijskim partnerima, potcjenjujete građane Podgorice ako mislite da će vam zaboraviti da ih je za nekoliko stotina manje, samo zato što pogubna politika vašeg saveza upravlja epidemijskom situacijom”, kazao je Klikovac.

Prem njegovim riječima, da zlo bude veće, najavljivani kao spasioci ekonomije uspjeli su da učine nešto istorijsko – istorijski sunovrat vrijednosti obveznica će im se dugo pamtiti.

“Kad nam pomenete brigu za građane, ne možemo da vas ne podsjetimo kako brižno vaša službena vozila gaze sve pred sobom. Teritoriju branite pokušajima demografskog udara kroz oduzimanje državljanstva našim ljudima, a davanje onima koji su po vašoj političkoj volji. Koliko daleko može da ide vaša ruka pravde, govori i negiranje najgorih zločina”, rekao je Klikovac.

Ističe, da priznaju da im URA može držati čas o čudnim i tajnim poslovima, ipak su oni, kako dodaje, kreatori najvećeg jednokratnog tajnog zaduživanja.

“Obraz nam čuvate redovnim prijekorima koji stižu od međunarodne zajednice. Kada smo kod tajnih poslova, sporadično vam proradi otpor prema čuvanju tajni, pa se odate oktrivanju povjerljivih bezbjednosnih informacija. Interes za državu i građane pokazali ste gašenjem nacionalne aviokompanije i osnivanjem nove za više nula eura. Buka koju redovno priređujete kad odlučite da podviknete na nas, nije glasnija od buke praznog stomaka, pa ste pomogli utrostručavanjem cijena osnovnih životnih namirnica”, navodi član Glavnog odbora DPS-a.

Dodaje, da im se mora nekako zaboraviti na to da nisu usvojili budžet, da im kolege imaju dvojna državljanstva, ali i to da uspijevaju volšebno poboljšati izborni rezultat u jednom nikšićkom selu, da zloupotrebljavaju privatne kompanije u partijske svrhe, ali i na sumnjivu prošlost čovjeka koga su delegirali za državnog sekretara MUP-a.

“Toliko ste dobra donijeli građanima, da jedino što se kod vas množi su pripadnici obezbjeđenja. Ima toga još toliko… Što se tiče inspekcije i Ministarstva koje pozivate, izgleda da vas je čuvena tabela ‘po dubini’ zaobišla u ovom slučaju, pa ne znate da su nadležni iz ministarstva i inspekcije već izašli na teren i utvrdili da ne postoje nikakve nepravilnosti i smetnje za nastavak radova”, kazao je Klikovac.

Džez i konjak su, prem njegovim riječima, pak aluzija na nešto što URA ne može razumjeti, jer im se čitalačka sposobnost zaustavila na ponekoj kolumni tako da je bespredmetno objašnjavati.

“Ali učlanjenje u biblioteku je besplatno, pa pokušajte. Zato poručujemo ‘zelenoj’ URA i njenim koalicionim partnerima u tri boje da se o Ljuboviću brinu u istoj mjeri kao što su brinuli o bušenju nafte na crnogorskom podmorju, toliko iskrenosti duguju građanima Crne Gore”, zaključio je Klikovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
17.04.2021-12:07 12:07

Tako rade Okupatori u svakoj drzavi i onda pobjegnu u drzavu za kogu su radili !To su najveci kriminalci veci od -Kokainasa -zemljotresa-lopova -drzavavnog duga znaci najgora stvar sto postoji !u Americi dobijaju svi po 50 godina zatvora ko god radi protiv drzave nema gorih ubica za drzavu!