Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Klikovac: Ekspert u mijenjanju partija na čelu najveće firme u Crnoj Gori

Sadašnjoj parlamentarnoj većini, osim mržnje prema DPS-u, zajednički imenitelj jedino nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama, kaže Klikovac

Daljim udomoljavanjem kadrova i “hvatanjem” plijena među partijskim hijenama, intenzivno se nastavlja sa nezakonitom podjelom funkcija po dubini. Najnoviji slučaj je Nikola Rovčanin, čovjek kojeg su beneficije i funkcija opredijelile za prelazak iz DF-a u Demokrate, a sada funkcionersko mjesto u toj partiji preporučile za direktora najveće firme u Crnoj Gori, saopštio je danas član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Andrija Klikovac.

“Bez ikakvih profesionalnih referenci i dosadašnjeg poslovnog iskustva u energetskom sektoru, poslije rada u lokalnom pljevaljskom Vodovodu, on će rukovoditi jednim takvim gigantom kakav je Elektroprivreda Crne Gore”, naveo je Klikovac.

Kako je dodao, to je dokaz da je sadašnjoj parlamentarnoj većini, osim mržnje prema DPS-u, zajednički imenitelj jedino nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama.

“Osim toga vidimo koliko vrijedi jučerašnje nespuštanje zastave na Skupštini, kao i žmurenje i oglušavanje na izjave i apele evropskih zvaničnika da Crna Gora ne skreće sa svog evropskog puta”, poručio je Klikovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve