Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Klikovac: Andrija Mandić ili bolest je svačija

DF je juče saopštio da jedan od lidera tog političkog bloka Andrija Mandić ima antitijela, te da je otporan na koronavirus

Lider Demokratskog fronta DF Andrija Mandić, prema njihovom jučerašnjem saopštenju, postao je medicinski fenomen. Pravoslavni hrišćanin, kako kažu, zahvalan Bogu što njegov organizam ima antitijela na COVID -19. Jednaka toj senzaciji je još jedna. Suprotno praksi oglašavanja DF, u tom saopštenju ima nešto istinito, mada im nije bila namjera. Upravo to – priznanje da su kod lidera DF pronađena antitijela na koronavirus, prema potvrdi laboratorije iz Trebinja, kazao je odbornik Demokratske partije socijalista DPS Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

Andrija Klikovac

DF je juče saopštio da jedan od lidera tog političkog bloka Andrija Mandić ima antitijela, te da je otporan na koronavirus.

Tim povodom, Klikovac kaže da iza tog otkrića ima mnogo “ali”.

– Jer svjetska medicina kaže da, za sada, postoji samo jedan način da se Mandić domogne antitijela na COVID19 – inficiranjem nakon kontakta s virusom. A više je nego očigledno da virus ne bira po naciji i vjeri, svi smo izgleda pred njim jednaki. Zalud se pravoslavni hrišćanin Mandić trudi da pokaže da nije tako – dodao je Klikovac.

I pored najbolje volje, ističe on, niko normalan ne može objasniti šta je ovo Mandiću trebalo. Jer, kako kaže, nije sramota priznati ako je neko inficiran.

– Jer, bolest je svačija. Sramota je što to Mandić nije prijavio, što tokom perioda zaraženosti nije prošao procedure koje prolaze drugi ljudi. Što je na taj način ugrozio svoju porodicu, svoju okolinu, najbliže saradnike. Ako prema porodici nije odgovoran, šta tek reći kakav je prema drugima. Prema onima čiju podršku očekuje sjutra na izborima… Možda se baš u tome krije odgovor. Mogao je Mandić doći do antitijela i preko vakcine, ali nje još nema. Ne vjerujemo ni da se dobrovoljno podvrgao nekom eksperimentu, i da zbog toga i u doba korone često trkne do Beograda. Poznat po tome što je jedan od prvih građana Crne Gore koji je otkrio švercersku maršutu preko Republike Srpske za ulazak u Crnu Goru iz Srbije, dok su na snazi mjere NKT – naveo je Klikovac.

Prema njegovim riječima, postoje i oni koji sumnjaju da je ovu vijest “režimskim medijima” plasirao sam Mandić da bi poručio potencijalnim biračima kad krene u kampanju da se ne boje kontakta s njim.

– I da je pošao do Trebinja da mu daju potvrdu da posjeduje antitijela na COVID19. Dali su mu nedavno i helikopter da ga preveze do Beograda, pa zašto mu ne bi napisali i potvrdu da ima antitijela, koja vodi do biračkog tijela u Crnoj Gori. Sva ova šarada potvrđuje samo jedno: Andriju Mandića, pravoslavnog hrišćanina (što u DF vole da potenciraju) Bog je izgleda jednako obdario antitijelima, kao i talentom za politiku – zaključio je Klikovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve