Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Keljanović: Monstruozno ubistvo Mrdaka najbolje pokazuje kakva je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori

Svjedoci smo povećanog nasilja, a za to je najveća odgovornost Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova

Nova srpska demokratija (NSD) zahtijeva od Uprave policije da u najkraćem mogućem roku riješi ubistvo Ljubiše Mrdaka u oružanoj pljački Pošte u Nikšiću i počinioce ovog teškog zločina privede pravdi, saopštila je Stanka Keljanović član medijskog tima DF i NSD reagujući na slučaj ubistva radnika obezbjeđenja u oružanoj pljački u Nikšiću.

“Ovaj brutalni čin najbolje pokazuje kakva je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori. Kriminal, likvidacije i razbojništva cvjetaju, zahvaljujući tome što najveći broj trulih dasaka bivšeg režima i danas pokrivaju najodgovornije funkcije u sektoru bezbjednosti. Ljubiša Mrdak je bio poštovani građanin Nikšića, častan čovjek, Srbin i pravoslavni hrišćanin koji se bavio humanitarnim radom i volio svoj narod i Srpsku pravoslavnu crkvu”, navela je u saopštenju.

Ovo monstruozno ubistvo, ističe ona, ne smije ostati još jedan nerazriješeni slučaj i misterija, kao mnoge, dodaje, likvidacije u nedavnoj prošlosti Crne Gore.

“Svjedoci smo povećanog nasilja, a za to je najveća odgovornost Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova. Ljubiša Mrdak će ostati u našim sjećanjima kao još jedan veliki borac za slobodu koji je časno i pošteno obavljao svoju radnu dužnost, na kojoj je i položio svoj život. Ovim putem izražavamo iskreno saučešće porodici Mrdak o čijoj budućnosti, nakon Ljubišine smrti, brigu je dužna da preuzme država Crna Gora”, zaključuje Keljanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve