Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kašćelan: U 2020. naučili smo da je svako imanje bezvrijedno ako nema zdravlja

Kako je saopšteno iz Prijestonice, on je istakao da je godina za nama bila prepuna izazova, sa kojima smo se suočili i kao pojedinci i kao društvo

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao je danas sugrađanima nastupajuće Novogodišnjih praznika, te im poželio dobro zdravlje, porodični napredak, ličnu i profesionalnu sreću i uspjeh.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, on je istakao da je godina za nama bila prepuna izazova, sa kojima smo se suočili i kao pojedinci i kao društvo.

“U 2020. naučili smo da je svako imanje bezvrijedno ako nema zdravlja i ako se nema sa kime podijeliti. Mi smo, kao zajednica, još jednom pokazali da smo empatični, solidarni, humani, da smo spremni da pomognemo, da razumijemo, prigrlimo i volimo one kojima je pomoć potrebna. Pokazali smo da je za velike stvari potrebno samo malo dobre volje i čisto srce. Kao lokalna uprava, trudili smo se da zacrtano ostvarimo i da radimo na dobro svih naših građana. Ostajemo dosljedni u namjeri da Cetinje gradimo i razvijamo kao istinsku prijestonicu i simbol naše slavne istorije, postojanja i državnosti. Srećna Nova godina”, poručuo je Kašćelan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve