Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kampanja izborne liste ,Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović počela iz Pržna

Tom prilikom obratila se nositeljka Dragana Mitrović koja je istakla da su Paštrovići oduvijek bili poznati kao časni i kvalitetni ljudi, koji su mogli da razlikuju dobro od zla

Kampanja izborne liste ,,Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” (DPS, SDP, SD, GI 21. maj i LP) počela je iz paštrovskog sela Pržno, saopšteno je iz DPS-a.

Tom prilikom obratila se nositeljka Dragana Mitrović koja je istakla da su Paštrovići oduvijek bili poznati kao časni i kvalitetni ljudi, koji su mogli da razlikuju dobro od zla.

“Nakon današnjeg predstavljanja liste Koalicije “Prava stvar, Jedinstveni za Budvu”, ovdje u mojim Paštrovićima, moram da kažem da sam i dalje pod posebnim emocijama. Mnogi ljudi koje sam srela danas, komšije i mještani, koji možda ne misle svi isto, ali žele dobro ovom gradu i našem prelijepom malom mjestu, uvjerili su me u ispravnost moje odluke, da svoje zivotno i profesionalno iskustvo, stavim na raspolaganje svom gradu”, kazala je Mitrović.

Ona je istakla da je potrebno da svi zajedno, bez obzira na razlike, pomognemo Budvi da vrati svoj mediteranski šarm.

“Ogroman broj Pržnjana okupio se da da podršku našoj koaliciji. Zato naprijed u bolji život, u bolje sjutra, za bolju, sretniju i zdraviju Crnu Goru”, zaključila je Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve