Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović: Stiglo lož ulje da se ugriju prostorije Vladinog doma za negatore crnogorske nacije

''Stiglo je lož ulje da se ugriju prostorije Vladinog doma na par sati za negatore crnogorske nacije, istorije, jezika, kulture i njihove nalogodavce iz komšiluka preko puta, koje danonoćno čuvaju snage javnog reda i mira''

Boris Kaluđerović, kandidat za odbornika sa liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”, kazao je da su juče bili svjedoci scena za koje nijesu vjerovali da su realne.

“Crnogorska vlada danas slavi 115 godina parlamentarizma države koja nikad ne bi postojala da su se njeni konstituenti pitali. Svečanost je planirano da se obavi u zgradi Vladinog doma, koja je danas sastavni dio Narodnog muzeja Crne Gore. Zgrada u kojoj se čuva nacionalno kulturno blago Crne Gore. I stiglo je lož ulje za grijanje. Ne, nijesu ovo scene sa Tuškog puta. Stiglo je lož ulje da se ugriju prostorije Vladinog doma na par sati za negatore crnogorske nacije, istorije, jezika, kulture i njihove nalogodavce iz komšiluka preko puta, koje danonoćno čuvaju snage javnog reda i mira. Radnici Narodnog muzeja Crne Gore i neprocjenjivi eksponati smješteni u njemu će se, poslije duže vremena, ugrijati na par sati. Hvala Vladi Crne Gore”, poručuje Kaluđerović.

Cetinje – lož ulje

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve