Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kaluđerović: Nekad se govorilo – izgore kao vladika za Lesendrom, a danas – izgore kao Aleksa Bečić za foteljom

Za razliku od DPS-a i njihovih partnera iz Demokratske Crne Gore, SNP poručuje ona, nikada ništa nije radio iza leđa naroda, već je uvijek na prvom mjestu imao napredak i boljitak svih građana Crne Gore

“Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag“. Ova narodna mudrost najbolje oslikava ono što se poslednjih dana dešava na političkoj sceni Crne Gore. Tako svakodnevno imamo sve više dokaza da tajno dogovorena koalicija DPS-a i Demokrata ubrzano prelazi u fazu javnog zajedničkog djelovanja, kazala je Slađana Kaluđerović, članica predsjedništva Socijalističke narodne partije.

“I jedni i drugi, istovremeno, i sa gotovo identičnom argumentacijom napadaju SNP i Vladu Crne Gore. I jednima i drugima smeta politička stabilnost, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, nastavak evropskog puta, deblokada pravosudnog sistema, ekonomski napredak, stavljanje tački na podjele, te dobra regionalna saradnja”, kazala je Kaluđerović.

Prema njenim riječima, tolika podudarnost stavova između DPS-a i Demokrata može samo da iznenadi neupućene.

“Novopečeni koalicioni partneri odavno funkcionišu po sistemu – što gore za Crnu Goru, to bolje za nas. Zato i zajednički trud DPS-a i Demokrata da se zaustavi proces uspostavljanja pune vladavine prava, zato udruženo miniraju ekonomski oporavak Crne Gore, zato identični napadi na inicijativu Otvoreni Balkan, zato istovremeno žele da sruše Vladu zbog Temeljnog ugovora, zato opstrukcija svakog djelovanja koje za cilj ima pomirenje u Crnoj Gori”, ističe Kaluđerović.

Kako je dodala, smiješno djeluje kada DPS govori o zaštiti interesa Crne Gore.

“O tome kako su oni štitili te interese ima puno dokaza, a najviše ih je u Specijalnom tužilaštvu za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. Još smješnije je kada njihovi novi koalicioni partneri u liku Demokrata spočitavaju SNP-u borbu za funkcije, kada čitava Crna Gora zna da se nekad govorilo – izgore kao vladika za Lesendrom, a danas – izgore kao Aleksa Bečić za foteljom”, kazala je Kaluđerović.

Za razliku od DPS-a i njihovih partnera iz Demokratske Crne Gore, SNP poručuje ona, nikada ništa nije radio iza leđa naroda, već je uvijek na prvom mjestu imao napredak i boljitak svih građana Crne Gore.

“To je ono što nam DPS i Demokrate očito ne mogu oprostiti i zato ovi sijamski blizanci zajedno žele da sruše Vladu Crne Gore. Zaboravljaju jedno – narod sve zna”, zaključuje Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
13.08.2022-02:12 02:12

Sladjaa Kaludjerovic, Zelim ti sva dobra ovoga svijeta dobra osobo…………………..