Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kalezić: Na žalost Medojevića i Mandića, DPS da zaboravi na vlast u Budvi

„Spriječili smo DPS da ostane na vlasti posle izbora 2016. godine, sačuvali smo Budvu kao opozicionu opštinu 2018. godine, ali i ovoga ljeta bez obzira što su u svom pokvarenom naumu angažovali i lidere DF-a Andriju Mandića i Nebojšu Medojevića“, rekao je Kalezić

Član Predsjedništva Crnogorske Predrag Kalezić izjavio je danas da je DPS u Budvi sve slabiji i to najviše zahvaljujući Crnogorskoj.

Predrag Kalezić

„Spriječili smo DPS da ostane na vlasti posle izbora 2016. godine, sačuvali smo Budvu kao opozicionu opštinu 2018. godine, ali i ovoga ljeta bez obzira što su u svom pokvarenom naumu angažovali i lidere DF-a Andriju Mandića i Nebojšu Medojevića“, rekao je Kalezić.

On je podsjetio da su gotovo sve političke igre DPS-a i lidera DF-a prolazile do pojave Crnogorske.

„Sada su takve zakulisne radnje DPS-a i lidera DF-a doživjele politički fijasko. Na sreću građana Budve, a na žalost Mandića i Medojevića, DPS je u Budvi zauvijek prestao da postoji kao stranka koja može da osvoji vlast. Sada je to grupa pod strogim nadzorom nadležnih državnih organa, sa kojom na žalost gospodin Carević usvaja odluke u SO Budva“, zaključio je Kalezić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve