Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Kako su Medojević, Mandić i Knežević izgubili 20.000 glasova

Mandić, Knežević, Medojević iz dana u dan prijete narodu Crne Gore rušenjem Vlade. Bili su opozicija 30 godina i nikada nisu narodu donijeli slobodu. Interesantno je to da je DPS pobijeđen na izborima onog trenutka kada je Mandić stao na 81. mjestu.

Ako se osvrnemo unazad, pa pogledamo rezultate parlamentarnih i lokalnih izbora u Herceg Novom i Nikšiću, dolazimo do zaključka da su sve partije osim DF, odnosno njihove koalicije, u porastu, tako da je narodu Crne Gore jasno zašto je baš DF najveći kritičar nove Vlade.

Kako piše portal Direktno.rs, ne možemo da ne primjetimo da su u samo ova dva grada izgubili 20.000 glasova, i pored velike podrške AV sa medijskom mašinerijom i gomilom novca u Herceg Novom su pali ispod 20 odsto. Partija koja je oduvijek bila sklona aferama i fabrikovanjem istih je pokušala da u svoju prljavu igru uvuče premijera Krivokapića napadajući ga za izdaju crkve i naroda, da je špijun CIA, švercer cigareta itd.

Ono što je ironično u cijeloj priči je upravo njihova saradnja sa bivšim režimom, sjetimo se Nebojše Medojevića kada je 2001. upravo on branio Mila Đukanovića i Predraga Bulatovića, koji je kreator DPS mašinerije za krađu izbora i prodaju referenduma…

Moramo takođe napomenuti njihova gostovanja po televizijama u Srbiji, gdje je često Andrija Mandić gost, služeći se lažima i manipulacijama obmanjujući narod, napadao Krivokapića, Bečića i Abazovića, ljude koje je narod Crne Gore izabrao.

Mandić, Knežević, Medojević iz dana u dan prijete narodu Crne Gore rušenjem Vlade. Bili su opozicija 30 godina i nikada nisu narodu donijeli slobodu. Interesantno je to da je DPS pobijeđen na izborima onog trenutka kada je Mandić stao na 81. mjestu.

Iz ličnih i političkih apetita, koji nisu zadovoljeni, oni decidno jasno pokazuju narodu da su svo vrijeme koristili njihova vjerska i nacionalna osjećanja svrstavajući se u redove DPS-a takvim prijetnjama, retorikom i spletkama radeći sve protiv nove vlasti.

Narod Crne Gore osnovano sumnja da DF sa koalicijom oko sebe radi za bivši režim jer im je mnogo bolje bilo dok su bili opozicija. Ovakvim ponašanjem izgubili su veliko biračko tijelo na državnom nivou jer je narod shvatio njihovu lukavu i podlu igru.

P. S.

Amfilohije je davno prozreo prljavu i podlu igru lidera DF i zato je svoje povjerenje dao Krivokapiću, Bečiću i Abazoviću znajući da samo oni mogu izvesti Crnu Goru na pravi put.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Brlja
05.06.2021-08:16 08:16

Cetnik jutros blati CG -i Crnogorce na TV happy Budala Cetnicka lakse bi mu bilo da se preselis u Maticu i da iskoristi ludu pamet u maticu SRBIJU!