Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kako pokvarenjaci pokušavaju da pobijede Crnu Goru?

Kada se organizuju pokvareni i neuki, e onda po pravilu u demokratiji dolaze na vlast uvek najgore štetočine

Piše: Milutin Cerović

Najbolje je da se odgovor na pitanje iz naslova da u prvoj rečenici ovog teksta:

Matematika je pobedila Crnu Goru!

A ko i šta stoji iza te matematike?

Stoji impozantan broj etabliranog polusveta i organizovana grupa pokvarenjaka koja ih je sve popisala i sabrala uz pomoć klerikalne šargarepe svetosavskog praznoverja i velikosrpske mitomanske žvake.

Kada se organizuju pokvareni i neuki, e onda po pravilu u demokratiji dolaze na vlast uvek najgore štetočine.

Upravo se to desilo Crnoj Gori krajem 2020.

Da su Crnu Goru zajahali tada dobro organizovane domaće janičarske štetočine, sa logistikom komšijskih okupacionih falangi i kesama punih para.

I pored svega toga, izborna matematika je gotovo bila egal, ali spletom okolnosti i sabirkom glasova došlo se do ključne prednosti od bezmalo jednog promila.

To bi bio izborni rezime potonjih izbora.

Nakon dolaska na vlast, neki su, kao na primer mladi populistički predsednički kandidat Jakov i njegov kompanjon u zločinu Spajke, debelo zadužili državu da bi korumpirali naivne glasače. To je bio njihov zalog za budućnost, koji sada troše.

Da li je neko izvukao nauk od gore opisanih radnji i nesrećnog minimalnog poraza Crne Gore?

To ćemo svi videti posle ovih sudbonosnih predsedničkih izbora i kasnije neizbežnih parlamentarnih!?

Ko ozbiljno shvati kako je izgubio nešto, taj može da ukapira – kako da to ispravi i izmeni kako svoju, tako i sudbinu Crne Gore…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trajko
25.03.2023-08:38 08:38

Moš mislit. Svako ko je htio da se informiše o ovim hohštaplerima imao je priliku. Tako ako ovi dođu na vlast, jedini KRIVCI biće Crnogorci. Posle ono čuveno naše, što nas snađe, nijesmo mi śćeli to….. Nikakva naknadna pamet, glupi izgovori neće nam biti od ikakve pomoći.

Miralem
25.03.2023-08:52 08:52

Nebi im ustupijo mjesto presjednika ni pod koju cijenu jer su se mijesale DRUGE DRZAVE -PUTIN-DODIK-VUCIC! na izborima!!

danilos
25.03.2023-11:32 11:32

“Radi se o Crnoj Gori, glupani.” !!! (parafraza Klintonove pobjedničke mantre; “Radi se o ekonomiji, glupani”) Ne radi se o Milu, niti DPS-u, već kako sačuvati da i posljednja grana vlasti u CG (Predsjednik CG) – NE padne u ruke neprijatelja CG. Da li se iko zapita zašto se do besvijesti vrti ova pokvarena ploča o Milovim “zločinima “? Zato što demonizovanjem Mila pokušavaju (uspješno) da demonizuju i CG? Jer Milo je simbol nezavisne CG. Sruši simbol – ode država? Možemo da se sporimo oko istinitosti optužbi protiv Mila. Ali niko ne ne može i ne smije da napadne CG… Pročitaj više »