Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Kad protuve i lažovi brutalno izmišljaju i klevetaju

Nijesam niđe pročitao da je Aleksandar Stamatović napisao, istražio i ''dokazao'' ono što Šešelj, njegov nekadašnji predsjednik tvrdi.

Piše: Novak Adžić

Ono što je izjavio moralni nitkov i osvjedočeni lažov Vojislav Šešelj na Happy TV o Cetinjankama i Crnogorkama u prošlosti i sadašnjosti je najogavnija laž – istorijska i politička.

I još tom bijedniku i presuđenom ratnom zločincu, političkoj propalici, konvertitu itd,  pošto mu ništa sveto nije, “basta” tako da otvoreno laže pozivajući se tobože na istraživanja Aleksandra Stamatovića.

Nijesam niđe pročitao da je Aleksandar Stamatović napisao, istražio i “dokazao” ono što Šešelj, njegov nekadašnji predsjednik, tvrdi pozivajući se na njega. I pozivam dr Aleksandra Stamatovića da demantuje ovu lažnu Šešeljevu priču i da kaže je li to ili nije istina.

Ja jamačno tvrdim da Šešelj po običaju laže i da je zloupotrijebio u lažavinama Aleksandra Stamatovića. Zato bi bilo poželjno da se gospodin Stamatović oglasi i kaže je li istina ili nije da se protuva Šešelj kao izvor poziva na njega i đe je i kad to objavio i dokazao. Jer inače dokaza nema niti moze biti o blasfemičnoj Šešeljevoj priči. Odvratnoj i oglavnoj od početka do kraja.

Inače, cjelokupna Šešeljeva priča je gnusna laž i odvratna propaganda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pasima
08.01.2022-13:42 13:42

Bravo gospodine Adzicu sve Vam je to tacno.O toj protuvi se moze pricati danima.

Marinko
08.01.2022-15:50 15:50

Pi Šešelju bazdu spijunski,vrećo govana

Nikola
08.01.2022-23:36 23:36

Ada razumite seseljugu balerinu nije mu lako. Kum mu je tjesio zenu dok je bio na zasluzenom odsustvu u Hagu pa je jadan povilenisao i baljezga li baljezga :)))))). P.s. lako je provjeriti, zakljuca ju je u kucu da nidje ne izlazi jer se prica kako su mu pomagale i brojne komsije :))))))). Eeeeee nesrecan je to brav seseljuga balerina zabavljacica robijasa!

ja i pola
09.01.2022-01:29 01:29

Ovo je sve uredu, ovaj portal i Adzica treba minirat, za dobro cg

Prof Dr Me
09.01.2022-04:58 04:58

Novak naravno!Izvinjavam.A ima li ime onaj izdajnik koji se prevagnuo na kantaru za unistenje CG!
Hoce li Adzici ici po tradiciji i traziti da se toj pogani oduzme prezima Adzic

pff
09.01.2022-13:14 13:14
Reply to  Prof Dr Me

Taj Bazdić ga je sam sebi oduzeo. A Novak mu se odužio jednim tekstom porodične prirode i postavio Bazdića na mjesto koje mu pripada. Bazdić je to zaslužio.