Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

BLAMAŽA Kabinet premijera uputio pozivnicu članu Ambasade Kosova kome je mandat istekao prije četiri godine

Ambasada Republike Kosovo je obavijestila da je Srđanu Sentiću, na koga je naslovljena pozivnica upućena Ambasadi povodom proslave godišnjice pobjede na parlamentarnim izborima, istekao mandat u ovom diplomatskom predstavništvu prije više od četiri godine

Ambasada Republike Kosovo uputila je verbalnu notu Kabinetu Predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, u kojoj ih obavještavaju da je Srđanu Sentiću, na koga je naslovljena pozivnica upućena Ambasadi povodom proslave godišnjice pobjede na parlamentarnim izborima, istekao mandat u ovom diplomatskom predstavništvu prije više od četiri godine.

No, kako su istakli u noti, Ambasada je spremna da “spoji” Kabinet premijera sa Sentićem, kako bi njemu lično uputili poziv.

“Ambasada Republike Kosova izražava svoje poštovanje prema Kabinetu Predsjednika Vlade Crne Gore i ima čast ovim putem obratiti se vezano za pozivnicu koju ste uputili Ambasadi Republike Kosovo povodom godišnjice pobjede na parlamentarnim izborima. Obavještavamo Vas da je gospodin Srđan Sentić završio mandat u našoj Ambasadi prije više od četiri godine, te ukoliko želite možemo Vam proslijediti njegove podatkekako bi ste njemu lično uputili poziv. Ambasada Republike Kosova koristi i ovu priliku da Kabinetu Predsjednika Vlade Crne Gore ponovi izraze svog velikog poštovanja”, navodi se u ovoj gospodski sarkastičnoj noti Ambasade Kosova.

Ovo je nova blamaža Vlade Crne Gore, koja je na skup koji je problematičan pozvala čak i diplomate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BLAMAŽA Kabinet premijera uputio pozivnicu članu Ambasade Kosova kome je mandat istekao prije četiri godine – CG Vijesti
24.08.2021-20:21 20:21

[…] Aktuelno […]

pero
24.08.2021-22:34 22:34

Normalno kad polupismeni ljudi vode MIP!