Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinet Krivokapića: SNP radi fotelja spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om

Međutim, pokušaj da alibi za svoju neprincipijelnost i prevrtljivost pravdaju navodnom nefunkcionalšću aktuelne Vlade, ne može proći, jer Vlada radi u punom kapacitetu, pa je na poslednjoj višesatnoj sjednici bilo čak 109 tačaka dnevnog reda

Iako su funkcioneri SNP-a tvrdili da je odlukom na sjednici Glavnog odbora definisan stav da u neustavnoj Vladi ne mogu participirati SDP i SD, tretirajući ih satelitima DPS-a, ipak zbog opasnosti da ostanu bez fotelja, spremni su za svaki vid ustupaka i poniženja, saopšteno je iz Kabineta odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića.

“Dakle, SNP-u je broj resora mnogo veći prioritet od programa i od sastava izvršne vlasti.

Međutim, pokušaj da alibi za svoju neprincipijelnost i prevrtljivost pravdaju navodnom nefunkcionalšću aktuelne Vlade, ne može proći, jer Vlada radi u punom kapacitetu, pa je na poslednjoj višesatnoj sjednici bilo čak 109 tačaka dnevnog reda.

Međutim, to nije jedina neistina kojom funkcioneri SNP-a zasipaju javnost, ne bi li sebe predstavili spasiocima koji su prijeko potrebni našoj zemlji. I onda imamo izjavu u ravni skandala, pretendenta na izvršnu vlast i predsjednika SNP-a gospodina Jokovića, koji kao predsjednik Odbora za ekonomiju i budžet ne zna kolike su godišnje investicije u Crnoj Gori.

Predsjednik SNP-a je kazao da prošle godine nije bilo ni 100 eura investicija, iako podaci jasno govore da je neto priliv iznosio 551,9 miliona eura”, navodi se u saopštenju.

Svaki zaključak je suvišan, ako već sada imamo priliku da vidimo ko šalje poruku o neophodnosti formiranja odgovorne vlasti, zaključuju iz Kabineta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.04.2022-19:50 19:50

Odlazeca Vlada je potpuno Bila NESPOSOBNA i anti CG ,njima je bila najvaznija SS /svetosav.sekta /SPC i normalno fotelje -nece biti nista bolja ni ova koja treba da nastupi
“sjaši Kurta da uzjaše Murta ”
nadam se da će nam SVANUTI U CG nakon
godinu dana -nakon izbora…

COL
03.04.2022-10:23 10:23

Evo se i ,,kabinet premijera” počeo baviti politikom pretpostavljam bez znanja i odobrenja premijera, jer je on čoče totalno apolitičan. Još čekamo i ona dva mulca da se jave i opletu po crnogorskoj žabokrečini.