Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinet Krivokapića Radoviću: Vi i dalje jedete budžetski novac ispisujući ponjave besmislica

''Želimo da vjerujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje prijetnje vašeg stranačkog šefa''

Iz Kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića reagovali su na novo saopštenje šefa Kabineta predsjednika države Miodraga Radovića.

Saopštenje Kabineta premijera prenosimo u cjelosti:

Motivacioni govor predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, pred strankom u osipanju, o rušenju Vlade Crne Gore, iz mraka je na svjetlost izbacio sve koji bi željeli da se to desi. Kabinet predsjednika, u nedostatku bilo kakvog korisnog posla po Crnoj Gori, već drugi dan vodi jalove polemike u medijima o rušenju Vlade.

Ako ste kadri i ako vam ne fali ruku niko vas ne zaustavlja da to uradite demokratslim putem. Svakako, niste jedini koji Vladi šalju gotovo identične poruke, i ne preduzimaju ništa.

Umjesto da konačno nešto korisno uradite za ovaj narod, vi i dalje jedete budžetski novac ispisujući ponjave besmislica kojima se još samo vaš partijski šef raduje.

Želimo da vjerujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje prijetnje vašeg stranačkog šefa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dosta je bilo
27.06.2021-20:11 20:11

Ima li države na zemaljskoj kugli čiji predsjednik Vlade svjesno urušava sve vrijednosti što su generacije mukotrpno stvarale a da je zato dobro plaćen Da nema bivše vlasti vjerojatno bi optužio narod na čiji teret živi