Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kabinet Krivokapića: Ko nije zadovoljan neka inicira izglasavanje nepovjerenja Vladi

Svaki drugi aranžman u kome bi asistirale snage, kako kažu, poraženog režima, uz elemente političke korupcije, ističu, vodi ka prekrajanju izborne volje građana, jasno iskazane 30. avgusta 2020. godine

Ukoliko neko iz parlamentarne većine nije zadovoljan postojećim modelom Vlade, može kroz jasno propisanu proceduru inicirati izglasavanje nepovjerenja Vladi, poručeno je iz kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

“Dakle, ako bilo koji politički subjekt želi da smijeni ovu Vladu, taj proces može privesti kraju, uz pomoć opozicije, nezavisno od toga sta želi ili ne želi predsjednik Vlade. Istovremeno, ukoliko neka partija smatra da je došlo vrijeme da se testira ekspertski model Vlade, koji je jedno vrijeme imao apsolutnu podršku, a kasnije je bivao osporavan i od određenih djelova parlamentarne većine, onda je i to jedna od opcija koja nas vodi ka izborima ili nekom moguće drugačijem konceptu Vlade, koga bi podržao 41 poslanik parlamentarne većine”, saopšteno je iz Krivokapićevog kabineta.

Svaki drugi aranžman u kome bi asistirale snage, kako kažu, poraženog režima, uz elemente političke korupcije, ističu, vodi ka prekrajanju izborne volje građana, jasno iskazane 30. avgusta 2020. godine.

“U naporima da se padom Vlade, u predvorju implementacije projekta “Evropa sad!”, politička moć preseli na adresu predsjednika poraženog DPS-a, sadašnji premijer neće učestvovati”, zaključeno je iz njegovog kabineta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
14.01.2022-19:23 19:23

Sto nepustite ovoga čoeka da radi. Bijetega I lijevi I desni I srbi I crnogorci I bosnjaci I albanci I…Pustite coeka da radi.

RIR
15.01.2022-20:03 20:03

…pušten je i u manite udario…da on ne radi i ona Bilećanka nebi bilo “mjerljivih rezultata “
-čudo su nevidjeno —najbolja vlada svih vremena “ oslobodioci “ kakve svijet ne vidje —E
DA ĆE NAS OVO DVOJE OSLOBODITI pa neka nam se otvori neka rupa u kosmos pa da svi propanemo …