Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinet Đukanovića: Pismo Vučićevog saučešća stiglo sa adrese Vladimira Božovića, još jedan čin nepoštovanja institucija CG

Pismo je upućeno sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića koji se predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, saopšteno je iz kabineta predsjednika Mila Đukanovića

Na adresu kabineta Predsjednika Crne Gore danas je dostavljeno pismo predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića upućeno predsjedniku Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju u kojoj je život izgubilo 11 lica, među kojima dvoje djece, a šestoro povrijeđeno. Pismo je upućeno sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića koji se predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, saopšteno je iz kabineta predsjednika Mila Đukanovića.

Iz kabineta Đukanovića podsjetili su javnost Crne Gore da je Vladimir Božović odlukom Vlade Crne Gore u novembru 2020. proglašen personom non grata.

“Današnji potez predstavlja još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore. Neprihvatljivo je da i tragičan događaj na Cetinju, Vladimir Božović koristi da nastavlja sa svojom praksom lažnog predstavljanja i kršenja međunarodnih konvencija”, istakli su u saopštenju.

Foto: Kabinet Predsjednika Crne Gore

Kabinet Predsjednika Crne Gore će, kako su najavili, ovim povodom zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane Vladimiru Božoviću.

“Napominjemo da je pismo iste sadržine drugi put u toku dana proslijeđeno sa zvanične e-mail adrese Ambasade Srbije u Crnoj Gori”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
grana
14.08.2022-21:24 21:24

Sta sve sebi dozvoljavaju? Tu nema ni postovanja, ni respekta, ni empatije. I sve se to tolerise? Zasto? U ime koga i cega? Da li jos postoji Crna Gora kao drzava ili — izvinite ali obican gradjanin sve teze shvata ” o cemu je tu rijec, ko se sa kim isteriva i sprda”? Izvinite na zbunjenosti. Nezapamcena ljudska i drzavna tragedija a bivsi i nepozeljan srbijanski ambasador salje zvanicno pismo saucesca Milu Djukanovicu. Ovo je haos bez reda.

grana
14.08.2022-21:29 21:29

Pa nedavno citah informaciju gde su se prikazivale i fotografije ovog istog ” vise ne vazeceg srbijanskog ambasadora” kako daje neke izjave i seta sa celnicima HN po nasem gradu, naravno predstavljajuci´ga kao srbijanskog ambasadora. Sta je tu na svom mestu? Silovanje zdravog razuma?

IVAN
14.08.2022-22:05 22:05

Namjerna provokacija -ABAZOVICEVA SKOLA  !!!

cikoticka.
15.08.2022-01:08 01:08
Reply to  IVAN

sjecate se kako je cojska CG to ranije radila -u dekicu pa preko granice istresti ka onu vreci g*v*na okicenog ratnog zlocinca sesulju

Pe Pera
15.08.2022-13:44 13:44

Čime se Vi bavite u ovim trenucima….. Stvarno treba doći strašni sud i gospod Bog nek sudi !