Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovanović: Tužilaštvo spremno za izborni dan

Jovanović naložila rukovodiocima državnih tužilaštava da u toku izbornog dana, po ustaljenoj proceduri, organizuju dežurstva, kako bi se u slučaju eventualnih prijava krivičnih djela protiv izbornih prava pravovremeno reagovalo

Povodom održavanja lokalnih izbora u više opština u Crnoj Gori, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović naložila je rukovodiocima državnih tužilaštava, koja su nadležna za opštine u kojima su raspisani izbori, da u toku izbornog dana, po ustaljenoj proceduri, organizuju dežurstva, kako bi se u slučaju eventualnih prijava krivičnih djela protiv izbornih prava pravovremeno reagovalo.

Jovanović je, kako je saopšteno iz VDT-a, istovremeno podsjetila rukovodioce državnih tužilaštava na značaj proaktivnog pristupa u radu, kao i na obavezu Državnog tužilaštva da svakodnevno djeluje isključivo u skladu sa Ustavom i zakonom, kako prije, tako tokom i poslije izbornog dana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
22.10.2022-13:01 13:01

A kako je to tužilaštvo CG SPREMNO za izborni dan, gospođo Jovanović? Jeli to kao u pjesmi sa spota bivše ministarke zdravlja, nosioca liste df-a za gradnočelnika Podgorice, Jelene Borovinić-Bojović -“SPREMTE SE SPREMTE ČETNICI, SILNA ĆE BORBA DA BUDE”, propraćenu njenim riječima: POLITAČIRI ĆE ODSAD DA POSTUPAJU KAO IM GRAĐANI(ČETNICI) SVIRAJU? U slučaju pomenutog spota Tužilaštvo Crne Gore je moralo odmah da procesuira kafansku političarku Jelenu Borovinić-Bojović, zbog prijetnji državi Crnoj Gori i Crnogorcima NA FAŠISTIČKI NAČIN….TUŽILAŠTVO CG TO NIJE URADILO. DALI JE TUŽILAŠTVO CG SPREMNO ZA “TEŠKU BORBU” PROTIV CRNOGORACA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA?…….!

Tara
22.10.2022-18:29 18:29

Kad ce ova gospodja u zatvor?