Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovanka Laličić na čelu tivatskog odbora DPS-a

Jovanka Laličić se zahvalila dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora kao i članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci i istakla da je počastvovana ukazanim povjerenjem koje je dodatno obavezuje da ovu odgovornu funkciju vrši na kvalitetan način i isključivo u interesu DPS-a

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Tivat, sinoć je većinom prisutnih, jednoglasno izabrao poslanicu i članicu Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanku Laličić za predsjednicu Opštinskog odbora.

Laličić

“Jovanka Laličić je dobila saglasnost Predsjedništva partije, nakon što je isto zauzelo jedinstven i principijelan stav o deakumulaciji i nemogućnosti da predsjednik Opštinskog odbora bude istovremeno i predsjednik Opštine”, saopštenoje iz DPS-a.

Sjednici su prisustvovali Predrag Nenezić, koordinator u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Goran Jevrić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Jovanka Laličić se zahvalila dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora kao i članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci i istakla da je počastvovana ukazanim povjerenjem koje je dodatno obavezuje da ovu odgovornu funkciju vrši na kvalitetan način i isključivo u interesu DPS-a.

“Posebno je apostrofirala da samo timski rad, kvalitetna i iskrena komunikacija sa svim članovima naše Partije i jedinstvo Opštinskog odbora mogu garantovati da će Demokratska partija socijalista, koja je na lokalnim i parlamentarnim izborima 2016. godine postigla sjajne rezultate, iste zadrži ili čak i uveća”, ističu u DPS-u.

Na sjednici Opštinskog odbora nakon donošenja Odluke o načinu izbora i broju članova Izvršnog odbora, Opštinski odbor je jednoglasno na prijedlog Predsjednice Opštinskog odbora izabrao i novi Izvršni odbor. Obrazlažući kriterijume za sastav Izvršnog odbora, Jovanka Laličić je istakla da je jedan od principa kojim se rukovodila prilikom predlaganja kandidata upravo deakumulacija funkcija ali i poštovanje principa, nacionalne, rodne i teritorijalne zastupljenosti.

“Širenje kadrovske baze kroz uključivanje novih lica, mladih kadrova ali duboko poštovanje i uvažavanje zasluga iskusnih i iskrenih članova naše partije predstavlja pravi recept da uspijemo u važnom poslu koji nas očekuje”, kazala je ona.

Koordinator Predrag Nenezić, izrazio je zadovoljstvo obavljenim poslom – izborom novog Opštinskog odbora, Predsjednika, ali i sastavom novog Izvršnog odbora. Uvjeren je da će novo rukovodstvo partije nastaviti sa uspješnom realizacijom programa i ciljeva partije, koji će rezultirati još većim povjerenjem građana i boljim rezultatima na predstojećim izborima.

Na sjednici su članovi Opštinskog odbora upoznati sa dokumentima za pripremu predstojećeg Kongresa DPS-a, koji će biti održan u novembru ove godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve