Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Još jedna provokacija odbornika DF-a: Veliki broj učesnika auto kolona su fašisti

Milić je danas kazao da je novinar Nebojša Šofranac ''debelo'' zaslužio sve ono što mu se dešavalo na podgoričkom aerodromu, nazivajući ga i momkom sa posebnim potrebama

Još jedna provokatorska izjava odbornika DF-a u Skupštini Glavnog grada Ranka Milića mogla se čuti tokom današnje sjednice lokalnog parlamenta. Milić je u svom izlaganju, između ostalog, kazao da su mnogi učesnici patriotskih auto kolona fašisti.

“U onoj koloni protestnoj, što se svake nedjelje kreće, vjerujte mi ima više fašista nego komunista i antifašista”, rekao je Milić.

U tom trenutku nastalo je negodovanje u sali, nakon čega je predsjednik Skupštine Đorđe Suhih reagovao, opominjujući Milića da ne komentariše osobe koje nijesu pristune.

“Opet sam Vas zamolio da ne pominjete. Nema potrebe da se ti ljudi nazivaju ružnim riječima”, rekao je on.

“Ispred kuće mi je napisano Stop fašizmu. Ja nijesam rekao za sve, ima ih i to veliki broj”, odgovorio je Milić.

Podsjetimo, Milić je danas kazao da je novinar Nebojša Šofranac “debelo” zaslužio sve ono što mu se dešavalo na podgoričkom aerodromu, nazivajući ga i momkom sa posebnim potrebama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
04.05.2021-22:49 22:49

Kakav je Milić. fasisticki CETNIK ka da su mu braca Cetnici Milacic -Karadzic- Mladic da mozete i kad bi vam mi dozvolili kako bi nas bacali u rupu gore nego Genocidna SREBRENICA ne pjevate vi za DZABA Niksic-Srebrenica Nema u vas vjere Cetnik je Cetnik!

Puf
04.05.2021-23:57 23:57

Kretenčina
Krezuba

Tihana
05.05.2021-04:11 04:11

Ovaj DF je kompletni SS

budala krezuba da Sofra naziva momkom sa posebnim potrebama. Pa o kome to govori, o njemu ili o Sofru?