Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Vjerujem u dogovor parlamentarne većine

Joković je kazao da će glavna tema sastanka, biti prevazilaženje problema kako unutar parlamentarne većine, tako i na relaciji parlamentarna većina – Vlada

Predstavnici parlamentarne većine sastaće se danas kako bi pokušali da nađu izlaz iz aktuelne političke krize u vladajućoj koaliciji i prevaziđu nesporazume koji su kulminirali tokom proteklih desetak dana. Jedan od inicijatora sastanka predsjednik SNP-a Vladimir Joković za Dnevne novine je kazao da vjeruje da je moguće postići dogovor.

Uvjeren je i da će parlamentarna većina otvoriti sve teme kako bi se došlo do rješenja prihvatljivog svima.

On je kazao da će glavna tema sastanka, biti prevazilaženje problema kako unutar parlamentarne većine, tako i na relaciji parlamentarna većina – Vlada.

Joković je pozvao sve učesnike na političkoj sceni Crne Gore koji čine vlast da biraju riječi prilikom obraćanja i tokom komunikacije, jer postoji prag tolerancije koji ukoliko se pređe, dovodi do situacije da se više ne može dogovarati niti razgovarati.

“Vjerujem da taj prag nije prekoračen i vjerujem i nadam se razumu i odgovornosti prema građanima Crne Gore da je moguće doći do rješenja i dogovora o prevazilaženju aktuelne političke situacije”, istakao je Joković, dodajući da će unutar parlamentarne većine biti otvorene sve teme kako bi se došlo do kompromisa.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vojvodina
24.06.2021-09:46 09:46

Ovom CETNIKU ovolika glava sluzi samo za sirenje nacionalizma mrznje i fasizma ko ovo jos podrzava i koga on prestavlja za pregovore!