Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković svečano uručio trideset članskih karata novim članovima SNP-a

Večeras je u prostorijama mjesnih odbora SNP Tološi, Momišići, Blok V, VI i IX i 1. maj predsjednik SNP CG Vladimir Joković svečano uručio trideset članskih karata novim članovima naše partije

Večeras je u prostorijama mjesnih odbora SNP Tološi, Momišići, Blok V, VI i IX i 1. maj predsjednik SNP CG Vladimir Joković svečano uručio trideset članskih karata novim članovima naše partije, saopšteno je iz SNP-a.

Kako navode, dodjeli članskih karata su prisustvovali i potpredsjednici partije Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić, poslanik Dragan Vukić, potpredsjednici Odbora SNP Glavnog grada Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović, i predsjednica OO SNP Golubovci Slađana Kaluđerović.

Član Glavnog odbora SNP ispred MO Tološi Rašo Nikić, je poželio dobrodošlicu novim članovima partije, ističući da je SNP uvijek bila porodica i da je srećan što se ta porodica sada širi, kao i da će SNP uvijek biti simbol pravde, istinoljubivosti i tolerancije.

Ivanović je upoznao prisutne sa aktivnostima vezanim za Kongres partije koji je zakazan za 31. jul, te istakao da se SNP vraća na staze stare slave i snage i da to niko ne može zaustaviti, te da će to biti potvrđeno na devetom Kongresu.

Šćekić je istakao da je SNP partija koju odlikuje kontinuitet i koja se može pohvaliti dobrom povezanošću između različitih generacija koje je čine, kao i da će nastojati da se i dalje bore za dobro i napredak svih naših građana.

Joković je poželio novim članovima mnogo sreće i zdravlja i da se u narednom periodu što više sastaju i sarađuju na korist svih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vojvodina
24.06.2021-09:52 09:52

Nema sto usrecili ste se tako mladi da podrzavate nacionalizam i cetnistvo ! Buducnost trebate gradit u zajednistvu bratskom a ne na podjele !