Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: SNP uvijek na strani Njegoševe Crne Gore

Joković je uručio 53 članske karte novim članovima naše partije i saopštio da SNP CG jača iz dana u dan, te da je sinoćnji događaj u Nikšiću potvrda njenog povratka na staze stare slave

SNP se od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće, saopštio je predsjednik partije Vladimir Joković sinoć na svečanoj sjednici OO SNP-a u Nikšiću.

Vladimir Joković

Joković je uručio 53 članske karte novim članovima naše partije i saopštio da SNP CG jača iz dana u dan, te da je sinoćnji događaj u Nikšiću potvrda njenog povratka na staze stare slave.

“SNP se od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće. Srećan sam što vidim mnoge mlade ljude koji su nam pristupili u Nikšiću, a tako će biti i u drugim gradovima. SNP je sačuvao narod i odano i stameno članstvo, zbog toga sam uvjeren da ćemo biti jači iz dana u dan”, kazao je Joković.

foto: SNP

Sjednici opštinskog odbora prisustvovali su i potpredsjednici Dragan Ivanović i Danijela Đurović, sekretar IO GO Dragan Vukić, članovi predsjedništva Vasilije Lalošević i Miomir Vojinović, te predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikola Milićević.

Rukovodstvo SNP CG, u skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, ovih dana obilazi svoje opštinske odbore širom Crne Gore, razgovarajući sa članstvom i simpatizerima o budućim koracima u osnaživanju partije i pripremama za predstojeće izbore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve