Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: SNP se zahvaljuje Vučiću i Brnabić na donaciji vakcina

Joković donaciju vakcina vidi, kao priliku da se stabilizuju odnosi među zemljama

U ime Socijalističke narodne partije Crne Gore i u svoje lično ime, zahvaljujem predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić i svim građanima Srbije na divnom gestu-donaciji 2.000 vakcina protiv covid-19 infekcije, poručio je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

“U vrijeme kada se cijeli svijet muči sa nabavkom vakcina i kada ova pošast odnosi hiljade života, stigla je dobra vijest iz bratske Srbije. Donacijom vakcina koje ćemo danas dobiti, i Crna Gora će biti u prilici da krene sa vakcinacijom i da zaustavi trend rasta oboljelih od ove opake bolesti. Malo je riječi kojima bismo mogli iskazati zahvalnost za ovo humano i nesebično djelo susjedne Srbije. Ovo je još jedna potvrda starih, dobrih, bratskih odnosa između dviju država, i primjer koji nas utvrđuje u uvjerenju da su Srbija i Crna Gora uvijek tu jedna za drugu, i u dobru i u zlu”, poručuje u saopštenju.

Joković donaciju vakcina vidi, kao priliku da se stabilizuju odnosi među zemljama.

“Istovremeno, radi se o izvanrednoj prilici da naše odnose, koji su pogoršani zbog određenih nesporazuma koje je prouzrokovala bivša vlast Crne Gore, popravimo i vratimo na najviši mogući nivo i da pokažemo da naše vjekovno prijateljstvo ništa ne može poremetiti. U to ime, još jednom veliko hvala bratskoj Srbiji”, zaključio je Joković u čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Maocetung
18.02.2021-02:45 02:45

Jokovicu prece ti je bilo da si cestitao dan nezavnisnosti KOSOVA bar neko od SRBA da im zeli SRECU jer tu zive i SRBI?

Nikola
18.02.2021-04:22 04:22

Hvala picoustom sto te je cuknuo ka i cukanovica…….vidi se da blistas :))))))) o ono drugo (lizaljka) ne bih da komentarisem…..na sve lici osim na celjade.