Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: SNP da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata

SNP očekuje da svojim kadrovskim rješenjima pruži značajno veći doprinos u procesu formiranja Vlade u odnosu na spekulacije u medijima

SNP ima obavezu prema svojim glasačima da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata koje je osvojila na prethodnim izborima, poručio je predsjednik SNP-a Vladimir Joković na sjednici Opštinskog odbora Golubovci.

Joković

Tokom sjednice razmatrani su rezultati parlamentarnih izbora, kao i aktuelna politička situacija, s posebnim akcentom na učešće SNP-a u procesu formiranja nove Vlade.

Na sjednici su kooptirana četiri nova člana iz reda mladih aktivista i izaban Izvršni odbor Opštinskog odbora SNP Golubovci. Ovo tijelo čini osam članova a za sekretara je izabran Veljko Pešukić, student Mašinskog fakulteta. Za potpredsjednike ovog odbora izabrani su Lidija Panić i Neđeljko Bečić.

Predsjednik Joković je na sastanku izložio dosadašnji tok pregovora sa mandatarom. Ocijenjeno je da SNP vodi politiku tolerancije, poštenog i domaćinskog odnosa prema državi i njenim građanima, kao i korektnog odnosa prema koalicionim partnerima, te zato očekuje isti takav tretman.

SNP očekuje da svojim kadrovskim rješenjima pruži značajno veći doprinos u procesu formiranja Vlade u odnosu na spekulacije u medijima.

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je istakao zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na izborima koji su potvrdili utemeljenost naše partije u Crnoj Gori.

Sjednicu je vodila predsjednica OO SNP Golubovci Slađana Kaluđerović, a prisustvovali su predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednik partije i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Dragan Ivanović, te potpredsjednica Odbora SNP Glavnog grada Radmila Čagorović, kao i rukovodstvo OO SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj i Željko Milić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve