Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Joković: Razvoj sjevera da bude prioritet Vlade

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP i u svoje lično ime, 17. jul, Dan opštine Andrijevica svim žiteljima ovog grada

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP i u svoje lično ime, 17. jul, Dan opštine Andrijevica svim žiteljima ovog grada.

“Bogata prirodnim blagom nevjerovatne vrijednosti i ljepote, od pijaćih voda, izvora i rijeka, pa sve do prelijepih pejzaža, Andrijevica je idealna za razvoj seoskog i planinskog turizma, koji je u svijetu sve popularniji”, poručio je Joković.

Razvoj opština na sjeveru, među kojima je i Andrijevica, kako poručuje, mora biti jedan od prioriteta u radu nove Vlade Crne Gore, kako bi se osigurao ravnomjeran regionalni razvoj naše države.

“Kroz zajedničko djelovanje Opštine i Vlade može se uraditi mnogo na sprovođenju kapitalnih projekata u sektorima energetike, poljoprivrede i šumarstva. Sigurni smo se da će se na taj način valorizovati svi prirodni i privredni potencijali ovoga kraja i izaći na kraj sa ekonomskom pustoši koju je iza sebe ostavila prethodna vlast. Uz odgovoran odnos prema upravljanju resursima, Andrijevica će dobiti šansu za bolji život i napredak”, kaže se u čestitki predsjednika Jokovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve